Vaktmästare till KatedralskolanSista ansökningsdatum: 2019-06-28
Referensnummer: 3434

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:

Anita Silfver, Tf. enhetschef, 013-20 55 29

Anne Jonsson, Tf. HR konsult, 013-29 46 90

Pia Lönn, Fackligt ombud Vision, 013-207551

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Katedralskolan ligger i centrala Linköping. Tradition och utveckling är våra honnörsord då vi vill värna om traditionerna samtidigt som vi erbjuder en modern utbildning. För oss är helhetstänkande och samverkan över program- och ämnesgränser viktigt. Katedralskolan har idag ca 1250 elever och 120 anställda.

Katedralskolan har fem nationella studieförberedande gymnasieprogram, Ekonomiprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Dessutom finns IB - International Baccalaureate Diploma Programme. Skolan har genom väl etablerade utländska kontakter en internationell profil som innefattar elevutbyte med andra länder, gedigen språkundervisning samt olika samverkansprojekt mellan språk och andra ämnen.

På skolan finns ytterligare två vaktmästare anställda. Under kommande hösttermin kommer ett renoveringsprojekt av skolans ventilation att påbörjas, en projektledare för detta är tillsatt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är händig, har koll på fastighetsunderhåll, gillar att hjälpa människor och trivs bland ungdomar. Uppdraget som vaktmästare är omväxlande och varierat. I rollen ingår bl.a.

 • Kontakter med fastighetsvärd och andra externa samarbetsparter
 • Hjälpa och vägleda externa leverantörer och hantverkare,
 • Felanmäla och följa upp löpande underhåll t ex mindre målningsarbeten och reparationer
 • Brand- och säkerhetsfrågor
 • Mottagande av leveranser
 • Vara behjälplig vid interna flyttar och ombyggnationer
 • Inköp till fastigheten
 • Övrig förekommande vaktmästareuppgifter.

 Tjänsten är ett vikariat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom fastighet och underhåll -, bygg eller teknikområdet  och som har god datorvana. Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare i skolmiljö är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskvärda egenskaper

 • Du är  initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
 • Kan se behov och självständigt utföra arbetsuppgiften
 • Är ansvarsfull och pålitlig
 • Tycker om att arbeta med människor och lyssnar till dem på ett lyhört sätt
 • Är organiserad och prioriterar arbetsuppgifter på ett effektivt sätt

Information om tjänsten 

Tillträde: 190805-200801

Anställningsform: Vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3434

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 juni 2019