Vikarie till skola och fritidshem till HagbyskolanSista ansökningsdatum: 2019-09-22
Referensnummer: 3847

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 6 månader

Kontaktperson:

Henrik Larsson, Biträdande rektor, 013-26 31 59

Åsa Wallén

Rickard Klingeroth, Fackligt ombud kommunal, 013-20 59 67

Nejra Imamovic, Fackligt ombud Lärarförbundet, 013-20 59 66

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hagbyskolan ligger i Linköpings södra del. Hos oss går elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan präglas av en positiv och engagerad personalgrupp samt en fantastisk utemiljö som inbjuder till både undervisning och lek.
Vi arbetar utefter våra ledord trygghet, ansvar och respekt. Vi prioriterar fysisk aktivitet då vi ser att våra elever mår bra av att röra sig och att det gynnar både inlärning och hälsa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vikariera både som lärare och som fritidspedagog. Beroende på behovet på skolan kan det handla om att hålla lektioner i klassrummet eller att arbeta på fritidshemmet på eftermiddagarna. Det kan dels handla om korta vikariat där du arbetar i en klass för en dag, dels längre vikariat inom skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

    • Har gymnasieutbildning. 
    • Vill arbeta med barn och ungdomar.
    • Vill vara ett stöd för elever i och utanför klassrummet.
    • Är social och intresserad av andra människor.
    • Är strukturerad och lösningsfokuserad.

Du är intresserad av skolans värld och har förmågan att bygga goda relationer, är ansvarstagande och strukturerad. Du samarbetar gärna med andra men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ för att hitta goda lösningar. Du är en god förebild samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och vårdnadshavare.

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Visstidsanställning 

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3847

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 september 2019