Vikarierande verksamhetschefer till sommaren 2019Sista ansökningsdatum: 2019-03-10
Referensnummer: 2667

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Camilla Scharff, Affärsområdeschef, 013-262646

Teresa Svensson, Bitr Affärsområdeschef, 013-263508

Maria Svensson, Bitr Affärsområdeschef, 013-205785

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg driver vårdboenden, servicehus, trygghetsboende, hemtjänst och hemsjukvård i Linköpings kommun. Vi jobbar även med rehabilitering, dagverksamhet samt kultur- och fritidsverksamhet. Vi är cirka 1 100 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ett antal vikarierande verksamhetschefer för perioden 2019-06-10—2019-08-11, heltid. Uppdraget innebär att leda och fördela arbetet inom hemtjänst och/eller vårdboende inom ett geografiskt område.

 • Du säkerställer att verksamheten är rätt bemannad.
 • Du följer upp verksamhetens kvalitet genom dokumentation och avvikelsehantering.
 • Du arbetar med att möta kunder och anhöriga och säkerställer att kundernas behov tillgodoses.
 • Du är arbetsgivarens förlängda arm vilket innebär att du ska kunna hantera olika personalfrågor som rör arbetsmiljö och arbetsrätt.

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som är färdigutbildad socionom/PA/beteendevetare eller går termin 5-7 på socionom- eller PA programmet.
 • Roller kräver att du är trygg, stabil och har självinsikt och är nyfiken på en framtida ledarroll.
 • Du behöver kunna skapa samsyn och delaktighet tillsammans med dina medarbetare i det dagliga arbetet
 • Vi vill att du har erfarenhet från vård och omsorg eller närliggande verksamhetsområden.
 • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
 • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.
 • Det är önskvärt att du har körkort.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-06-10

Anställningsform: semestervikariat

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 3 st.

Ref. nr: 2667

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 mars 2019