Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Administratör till Ryd/Jägarvallens förskolorSista ansökningsdatum: 2020-08-09
Referensnummer: 5437

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Charlott Yxnäs, Biträdande rektor, 013-205946, charlott.yxnas@linkoping.se

Charlotta Foucard, Rektor, 013-26 34 90, charlotta.foucard@linkoping.se

Britt-Marie Sandström, Facklig företrädare Vision, 013-20 71 40, britt-marie.sandstrom@linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Ryd/Jägarvallens förskolor består av 5 förskolor som leds av rektor tillsammans med två biträdande rektorer. Expeditionen är placerad på Mårdtorpsgatan 69, där rektor, biträdande rektorer och administratör finns. Inom förskoleområdet arbetar cirka 90 personer. 

Arbetsbeskrivning

Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, barn och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, Extens och Agresso. Cirka 12,5% av uppdraget består av diarieföring i W3D3 för förskoleområde Nordväst.

Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har vidareutbildning inom löne-, ekonomi- och/eller personaladministration. Du har erfarenhet av arbete som administratör, och det är meriterande om du tidigare har arbetat med de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av diariehanteringssystemet W3D3. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard. 

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5437

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 5 augusti 2020