Hoppa till huvudinnehåll

Aktivitetsledare till UngPulsSista ansökningsdatum: 1 oktober 2023
Referensnummer: 11857

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:

Viktoria Wisén, Verksamhetschef, 013-207656, [email protected]

Charlotte Holgersson, HR-konsult, 013-29 48 19, [email protected]

Mikael Svensson, Kontaktperson Kommunal, 013-263119, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en aktivitetsledare till UngPuls. Som aktivitetsledare arbetar du med ungdomarna i området och leder och coachar dem till att delta i aktivitet utifrån deras möjligheter och kompetens. Aktiviteterna ska få ungdomarna att växa, bli stärkt i deras självkänsla, utmana normer och främja demokratiska processer.

Som aktivitetsledare i UngPuls genomför och coachar du unga till aktiviteter. I fokus är ungas delaktighet och självorganisering. Det sker tillsammans med ungdomscoacher i UngPuls samt i samverkan med andra kommunala verksamheter, föreningar och organisationer. Du kommer vara en del av att utveckla verksamhet i de områden vi verkar i samt utveckla och driva UngPuls framåt så att vi blir en ledande aktör i områdesarbetet. 

Vi erbjuder en spännande tjänst som alltid står under utveckling och innebär stort eget ansvar och möjlighet till att påverka och utveckla verksamheten och sig själv.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd utifrån ungdomarnas behov vilket innebär att den huvudsakliga arbetstiden är under eftermiddag, kväll och helg.  

Din arbetsplats

UngPuls är en främjande och frivillig verksamhet för målgruppen 13-18 år som bedrivs i Berga, Lambohov, Ryd och Skäggetorp. Vi är en öppen aktivitetsstyrd verksamhet som är frivillig och gratis. Vi lägger stort fokus på individer som identifierar sig som tjejer och unga kvinnor där vi arbetar för att de ska ta mer plats, vilket genomsyrar all vår verksamhet.

UngPuls är möjliggörare för samtidens ungas behov och idéer. Genom samverkan med föreningar, samhällsorganisationer och civilsamhället öppnar vi upp nya vägar. UngPuls mål är att bli Sveriges ledande ungdomsverksamhet. Genom Puls och Passion och kompetenta medarbetare styr vi verksamheten mot målet.

Som medarbetare i UngPuls är du anställd i UngPuls med ansvarsområden som kan förändras över tid.

Du som söker

Du har lägst gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritidsprogrammet eller inom samhälls- och beteendevetenskap. Vi ser det som meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med verksamhet för unga samt om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i socioekonomiskt utsatta områden.

Vidare ser vi gärna att du som söker har uppdaterad och aktuell kunskap om forskning kring ungdoms- och fritidsverksamhet. Har du även kunskap om mänskliga rättigheter, FN:s barnkonvention samt  Europeiska principer och riktlinjer för lokal öppen fritids- och ungdomsverksamhet, Chartern, ser vi det som meriterande. 

Då arbetet innehåller många sociala kontakter och samverkan behöver du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. 

För att lyckas och trivas i det här uppdraget behöver du vara trygg i dig själv och ha förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du samarbetar väl med andra människor samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är också flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, då ingen dag är den andra lik. Sist men inte minst har du en förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra och värdesätter dessa olikheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning tom 240831

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11857

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Kultur- och fritidsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi erbjuder alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 15 september 2023 kl 17:30