Hoppa till huvudinnehåll

Elevmentor till NygårdsskolanSista ansökningsdatum: 24 februari 2024
Referensnummer: 12523

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Sara Skagerström, Rektor, 013-20 67 44, [email protected]

Ingela Ritapuu Rebo, Facklig företrädare, kommunal, 013-20 64 72, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på Nygårdsskolan där vi tillsammans skapar arbetsglädje! På Nygårdsskolan kommer du tillsammans med dina kollegor att ha en aktiv del i skolans utveckling. Du kommer att vara elevmentor, resurs under lektionerna, samt arbeta med elever enskilt och i mindre grupp. Du kommer också ha en aktiv roll i skolans värdegrundsarbete genom att vara elevcoach. Det innebär bland annat att vara med i skolans Trygghetsteam. Du kommer också ha en aktiv del i skolans rastverksamhet.

Vi arbetar gemensamt med tydligt uppsatta mål där samsyn är en viktig del i skolans framgång. Du och dina kollegor samarbetar, planerar, inspirerar och utbyter idéer och erfarenheter.

Din arbetsplats

Nygårdsskolan är en skola med elever i åk F-6 med ca 300 elever. På Nygårdsskolan används idag kooperativt lärande i undervisningen 1-2 dagar i veckan vilket gynnar elevernas utveckling. Ett språkutvecklande arbetssätt används då de flesta av våra elever har mångkulturell bakgrund. 

Nygårdsskolan präglas av ett mycket stort engagemang och hög grad av flexibilitet. Vår idé om kvalitet är vikten av lärarens undervisningspotential i klassrummet och samverkan mellan medarbetare och elever. Vi tror också att kvalitet uppnås genom aktivt arbete med värdegrunden och att skolans medarbetare, oavsett arbetsuppgifter, tar initiativ, påverkar och analyserar verksamheten. 

Du som söker

Du som söker är väl förtrogen med skolans styrdokument och har erfarenhet av dokumentation. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i åk F-6. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och erfarenhet av tät kontakt med vårdnadshavare. Det är också meriterande att ha erfarenhet av arbete i ett mångkulturellt område.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla arbetet tillsammans med dina kollegor. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Vidare har du förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att utvecklas. Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Vidare är du trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Övrig information

När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12523

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 31 januari 2024 kl 10:30