Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Förskollärare till Knektgatan, Förskolor Berga/EkkällanSista ansökningsdatum: 2020-08-16
Referensnummer: 5116

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Sandra Sannemo Bårman, HR-konsult, 013-26 27 18, sandra.sannemo-barman@linkoping.se

Inger Collin, Rektor, 013-20 79 91, inger.collin@linkoping.se

Sofia Jonsson, Biträdande rektor, 013-29 47 76, Sofia.Jonsson@linkoping.se

Sandra Wahlström, Facklig företrädare, Lärarförbundet, 013-20 73 86

Timo Järvinen, Facklig företrädare, Lärarnas Riksförbund, 013-26 33 87/0761-18 53 87

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Förskolan Knektgatan 3 ligger i stadsdelen Berga och gränsar till det nya bostadsområdet Södra Ekkällan. Förskolan ligger i område sydost i Linköpings kommun och förskoleområde Berga/Ekkällan. Förskolan har härliga omgivningar med närhet till skog och grönområden, och det finns goda bussförbindelser in till centrala Linköping.

Vi är en förskola med många olika kulturer som berikar vår verksamhet. Vi samarbetar med de andra förskolorna i området med anställd brobyggare, flerspråkig personal samt specialpedagog som ett stöd i det pedagogiska arbetet. Förskolan består av fyra avdelningar indelade i åldersgrupper. Arbetslagen har tid för reflektion varje vecka och extra kvalitetstid några tillfällen/termin. Detta för att få tid till reflektion och planering av utbildningen och undervisningen i förskolan.

Både vår utemiljö och innemiljö är inbjudande och lärorik, och vi utmanar barnen genom att hela tiden utveckla lärmiljön och våra olika material. Vi har egen kock som lagar all vår mat från grunden.   

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen i förskolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i förskolan.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarutbildning, lärarutbildning med inriktning mot förskola eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska även ha erfarenhet av arbete som förskollärare inom förskola, alternativt ha annan erfarenhet av arbete med barn som arbetsgivaren bedömer relevant.

I din roll som förskollärare ska du ha goda kunskaper om förskolans uppdrag och vara väl bekant med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att anpassa din undervisning till barnen och låta dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. Du ska på ett kvalitetsmedvetet sätt skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande, samt dokumentationen av densamma.

I din roll som förskollärare ska du vara en god förebild. Du är relationsskapande och samarbetar väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att förskollärarlegitimation kan uppvisas, fram till dess gäller allmän visstidsanställning.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering kan rektor och biträdande rektor svara på frågor om tjänsten från 3 augusti och urvalet kommer starta från 12 augusti.

Information om tjänsten

Tillträde: Augusti 2020

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5116

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 5 augusti 2020