Idrottslärare F-6 på BäckskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-05
Referensnummer: 3484

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Maria Lundin, Tf rektor, 013-208728

Conny Karlsson, Lärarförbundet, 013263910

Maria Allinggård, Lärarnas riksförbund

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bäckskolan är en mångkulturell skola med ca 160 elever. Vi arberar utifrån vår vision Bäckskolan - en lärande gemenskap med omtanke och glädje. Att både elever och lärare upplever lust att lära är viktigt för oss. Vi satsar på ett kollegialt lärande där vi tillsammans utvecklar verksamheten. Bäckskolan har nära till naturen med grönområden kring Tinnerbäcken vilket kan utnyttjas i undervisningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad idrottslärare som kommer att planera och ansvara för undervisningen i idrott för F-6

Som lärare på Bäckskolan skapar du förutsättningar för lärande tillsammans med övriga kollegor på skolan, de närmaste kollegorna i arbetslaget och personalen på fritidshemmet samt fritidsklubben. Eleverna ska möta en kreativ lärandemiljö under hela dagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare för F-6 i idrott och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.

Viktigt att du kan kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten och ser kollegialt lärande som en förutsättning för utvecklingsarbetet.

Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa och kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor ser möjligheterna till förbättringar både för eleverna, den egna verksamheten och dig själv.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-08

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: 3484

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 20 juli 2019