Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Korttidsvikarie inom förskola, skola och ungdomsverksamhetSista ansökningsdatum: 2021-12-31
Referensnummer: 5402

Anställningsform: Extrajobb och timvikariat

Kontaktperson:

Bemanningsgruppen Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, 013-20 79 90, bemanningsgruppen@linkoping.se

Emily Englander, rekryterare, 013-29 41 01, emily.englander@linkoping.se

Anna Jonson, gruppchef, 013-26 32 47, anna.a.jonson@linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vikariera i våra verksamheter

Är du intresserad av ett uppdrag som korttidsvikarie inom förskola, skola eller ungdomsverksamheten på Linköpings kommun? Nedan finner du en övergripande beskrivning av vad ett sådant uppdrag innebär. Vill du veta mer så är du välkommen att höra av dig till oss på Bemanningsgruppen med dina frågor.

Ett omväxlande arbete med socialt utbyte

Som korttidsvikarie har du ett arbete som ger dig betydelsefull erfarenhet och möjlighet att utveckla ditt ledarskap och din pedagogiska förmåga. Du kommer ha ett omväxlande uppdrag, möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och skaffa dig ett nätverk i arbetslivet. Du blir en del av Linköping kommun där vi tillsammans arbetar mot att idéer ska bli verklighet. 

Ett arbete som korttidsvikarie är flexibelt

Det är enkelt för dig att göra dig tillgänglig för arbete med kort varsel. Du planerar själv dina arbetstider och lägger in tillgänglig arbetstid i din kalender. Detta hanterar du enkelt i din digitala kalender som finns tillgänglig via en app i din telefon eller på webben.

Vem kan jobba som korttidsvikarie?

Till våra förskolor och skolor söker vi i första hand dig med relevant utbildning så som pågående eller avslutade studier till barnskötare eller lärare. I andra hand söker vi dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget. Du ska kunna omsätta dina kunskaper och dina erfarenheter när du ska stötta barn och elever i deras utveckling. Det är ett krav att du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanerna (Lpfö18 och Lgr11) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt. 


Du ska kunna bidra till att anpassa undervisningen till barnen och låta dem vara delaktiga i utformningen av undervisningen. I din roll som vikarie ska du vara en god förebild. Du har förmågan att samarbeta väl med de kontakter som förekommer i din yrkesroll anpassat till situationen. I rollen som vikarie är det även viktigt att du som person tar initiativ och ansvar i aktiviteter och uppgifter som förekommer ute i verksamheterna.

 

Är du intresserad av att arbeta som korttidsvikarie i någon av våra verksamheter inom skola och barnomsorg? 

Du är då välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

 

Vänligen observera följande information innan du skickar in din intresseanmälan:


Vi utgår enbart från svaren på de frågor du kommer att besvara när du skickar in din intresseanmälan. Eventuellt bifogade CVn samt personligt brev kommer att raderas. Så lämna all din information du önskar via frågorna.

 

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 20 september 2020