Lärare åk 7-9 i ma, fy och tk till LinghemsskolanSista ansökningsdatum: 2019-08-09
Referensnummer: 2864

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Magnus Wallén, Rektor, 013- 205753

Örjan Sköld, Facklig representant LR, 013-207297

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linghemsskolan, som idag består av ca 340 elever åk 7-9 samt ca 30 lärare/personal, ligger endast 5 minuters pendeltågsresa från Linköpings centralstation.
Trygghet och kunskapsfokus är kärnvärden som skolans undervisning vilar på och som leder till ett lugnt och stabilt undervisningsklimat.
Skolledning, lärare och elever sätter stort värde i ett gott samarbete som skapas under lektioner, mentorstid, elevråd, kompisstödjaraktiviteter samt stormöten där alla elever och vuxna på hela skolan träffas för utbyte av gemensam information.

Arbetsbeskrivning

Som lärare kommer du att ha klassmentorsansvar samt ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning i matematik, fysik och teknik för ett antal klasser/grupper i åk 7-9. Tillsammans med övriga ämneslärare ansvarar du även för en fortsatt utveckling av respektive ämnen på Linghemsskolan.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en lärarexamen som innefattar åk 7-9 i matematik, fysik och teknik. Lärarexamen även i biologi och kemi är meriterande.
Vi ser vidare att du är trygg, stabil och har självinsikt.
Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och du skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten.
Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.
Du är bekväm med att ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du har förmågan att se möjligheter framför svårigheter i förändringar och du känner stolthet över ditt jobb.

Information om tjänsten

Tillträde: 2019-08-07

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: 2864

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 juli 2019