Lärare i spanska och annat ämne till ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2019-12-31
Referensnummer: 3978

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Cecilia Persson, Rektor, 013-20 79 41

Rasmus Rigenius, Facklig representant Lärarnas riksförbund, 013-20 58 29

Julia Dahlgren, Facklig representant Lärarförbundet, 013-20 76 43

Karin Thelander, Biträdande rektor, 013-26 29 51

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, hockey, innebandy, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går idag cirka 550 elever i årskurs 7-9. Vi har en rektor och två biträdande rektorer och vi är totalt ca 80 personal. Arenaskolans övergripande mål är Maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. Vi har under ett par år arbetat aktivt för att underlätta så att läraren får möjlighet att lägga mer tid på sitt kärnuppdrag, det vill säga planering, genomförande och efterarbete av undervisningen.  På Arenaskolan arbetar vi tillsammans för att uppnå våra mål!

Arbetsbeskrivning

På Arenaskolan kommer du tillsammans med dina kollegor ha en aktiv del i skolans utveckling. Vi arbetar gemensamt med tydligt uppsatta mål där samsyn är en viktig del i skolans framgång. Du och dina kollegor samarbetar, planerar, inspirerar och utbyter idéer och erfarenheter. Samverkan mellan olika yrkeskategorier på skolan främjas.

Du kommer att undervisa i ämnet spanska och annat ämne. 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen mot grundskolans senare år med inriktning spanska och annat ämne.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla ditt/dina ämnen tillsammans med dina kollegor. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att utvecklas. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Det är en merit om du har erfarenhet av idrottande ungdomar. Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete.

Information om tjänsten

Tillträde: 2020-08-10

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3978

Om Utbildningsförvaltningen

Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll. Tack vare en decentraliserad styrning där chefer och medarbetare själva tar stort ansvar för verksamheten ger Linköpings kommun goda möjligheter att ta initiativ och göra idéer till verklighet. Var med och påverka du med!

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 december 2019