Hoppa till huvudinnehåll

Lärare vid Linköpings Kulturskola slagverkSista ansökningsdatum: 11 april 2023
Referensnummer: 10942

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Anders Johansson, Kulturskolechef, 013-207366, [email protected]

Christer Samuelsson, Sveriges lärarees kontaktperson, 0704471479, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

 

Tjänsten innehåller undervisning i slagverk som huvudämne. Eleverna är i åldrarna 9-19 år och undervisningen är inriktad på ungdomarnas egna förväntningar, förutsättningar och ambitionsnivå. Tjänsten innehåller även undervisning i orkester och ensemblespel. Vid Linköpings Kulturskola tar vi stor hänsyn till den sökandes egna förväntningar och förutsättningar när vi bygger tjänster så innehållet i detalj kan komma att ändras över tid.

Din arbetsplats

 

Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form. Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år.

Kulturskolan har ensembleprofil vilket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer.
Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna förutom Kulturskolans egna lokaler i Linköpings Konsert och Kongress.

Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, två samordnare samt tre administratörer. Undervisningen utförs av ca 45 lärare.

Du som söker

 

Vi söker dig med pedagogisk högskoleexamen som slagverkspedagog t ex IE-examen (instrumental- och ensemblelärarutbildningen), eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenhet av undervisning i de ämnen som tjänsten innefattar. Självklart är erfarenhet av arbete vid kulturskola meriterande. 

Har du ett stort engagemang där du tillför entusiasm och energi till ditt arbete kommer du passa bra in hos oss vid Linköpings Kulturskola. Du skapar delaktighet och samsyn kring vår verksamhet tillsammans med elever och kollegor. 

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga men också att kunna arbeta självständigt både med planering och själva undervisningen. En kreativitet i lärarrollen tillsammans med kollegor och elever ser vi som en självklar framgångsfaktor där nya idéer till både vår verksamhet som din egna undervisning bidrar till skolans utveckling. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi söker dig som vill vara en del av ungdomars musikaliska utveckling!

Övrig information

Tillträde: 2023-08-14 eller tidigare vid överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10942

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Kultur- och fritidsförvaltningen

Tjänsten är placerad inom Kultur- och fritidsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi erbjuder alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 13 mars 2023 kl 13:30

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: