Leanlink söker tim- och semestervikarier till vård och omsorg!Sista ansökningsdatum: 2019-06-10
Referensnummer: 2279

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Om arbetsplatsen

Leanlink är det kommunala alternativet inom vård och omsorg. Vi har en lång tradition och erfarenhet av möten med människor i olika skeenden i livet. Vi finns till för de personer som har behov av stöd i vardagen. Det kan vara personer som är äldre, lider av psykisk ohälsa och/eller har en funktionsvariation. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och vi söker dig som vill göra detta tillsammans med oss inom något av våra tre affärsområden:

LSS Funktionsstöd erbjuder vi dig ett arbete på bland annat gruppbostäder, vilket är ett boende för personer med intellektuell funktionsnedsättning och beteendestörningar. Målsättningen är att i första hand skapa en bra hemmiljö för individen. På LSS Funktionsstöd finns även möjligheten att arbeta som personlig assistent gentemot personer med en funktionsnedsättning eller att arbeta på vår kolloverksamhet.

Råd & Stöd erbjuder vi dig ett arbete inom socialpsykiatrin med möjlighet att stötta personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt personer med missbruksproblematik. För våra kunder har vi stödboenden, dagverksamheter, träningsboende och boendestöd. (För närvarande finns det inga lediga platser kvar här)

Äldreomsorgen får du arbeta som vårdbiträde eller undersköterska och stötta och vårda äldre personer. Våra kunder finns på något av våra vårdboenden (sjukhem, korttidsvård, demensboende och/eller inom psykiatrin), inom hemtjänsten eller på någon av våra dagverksamheter. Vi erbjuder dig ett givande och roligt arbete där du får vara med och bidra till att ge våra äldre en meningsfull vardag. 

Välkommen att följa några av våra medarbetare på https://www.linkoping.se/Leanlink/timanstallning

Vill du också skapa bra dagar med oss under våren och/eller under sommarperioden? Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad!

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i stort att ge stöd och service till våra kunder för att de i så stor utsträckning som möjligt ska kunna leva ett självständigt liv. Insatsernas omfattning och innehåll utformas utifrån varje enskild persons individuella behov. Att skapa bra dagar för våra kunder kan innebära att erbjuda och motivera till olika aktiviteter, social gemenskap och en meningsfull sysselsättning. Det kan även innebära att stötta vid vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning eller att följa med på promenader, anordna fritidsaktiviteter och att vara ett stöd i den personliga omvårdnaden.

På de flesta av våra arbetsplatser är arbetstiden förlagd till dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. Som anställd hos oss ges du en möjlighet att delta i introduktion kopplat till det verksamhetsområde där du ska vara. 

Vi söker kontinuerligt timavlönade vikarier till våra verksamheter och tillsätter utefter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad eller pågående högskoleutbildning alternativt gymnasieutbildning inom omvårdnad, pedagogik och/eller socialt arbete.

För att få arbeta inom våra verksamheter behöver du ha fyllt 18 år. God svenska i tal och skrift krävs då vi använder språket som arbetsredskap. Även god datavana då du i din tjänst kommer att dokumentera. Har du B-körkort är det meriterande. 

Är du en person med starkt kundfokus som är bra på att lyssna till kundernas olika behov och förutsättningar? Är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och vill stötta och hjälpa andra människor? Är du också trygg och stabil och har lätt för att anpassa dig till situationen samt tar ansvar för att leverera den bästa lösningen för kunden framför dig? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tim- och semestervikariat

Sysselsättningsgrad: enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter:

Vid frågor som berör tjänsten eller det arbete som du har sökt:
leanlinkjobb@linkoping.se. 

Vid frågor till facklig företrädare på Kommunal:
Marie Karlsson 
013-20 59 91 

Ref. nr: 2279

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 maj 2019