Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Lektor inom matematik till Resurs och StödverksamhetenSista ansökningsdatum: 2020-08-16
Referensnummer: 5384

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:

Christina Haglund, Enhetschef, 013-263512, Christina.E.Haglund@linkoping.se

Timo Järvinen, Facklig representant Lärarnas Riksförbund, 013-263387

Sandra Wahlström, Facklig företrädare Lärarförbundet, 013-20 73 86, sandra.wahlstrom@linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Resurs och Stödverksamheten finns inom avdelningen för förskola och grundskola. Syftet är att på olika sätt stödja alla verksamheter så att våra barn och elever får en möjlighet att lyckas i sin utveckling. #förvarjebarn #förvarjeelev.
Avdelningen för förskola och grundskola bedriver ett långsiktigt och systematiskt arbete i syfte att höja våra resultat. Sedan två år sedan arbetar vi tillsammans med varje rektors ledningsgrupp för att stötta och utmana dem att ta nästa steg kring viktiga utvecklingsområden. Matematik är ett av dessa områden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lektor med inriktning i huvudsak matematik. Arbetet handlar om att under en treårsperiod vidareutveckla matematikundervisningen genom att handleda och stötta pedagoger inom både förskola och grundskola. Du kommer att ha en tät dialog med representanter från Barn och Ungdomsavdelningens ledningsgrupp under arbetets gång.

Kvalifikationer

Du har Licentiatexamen elller doktorsexamen. Egen erfarenhet av att undervisa inom grundskolan är ett krav. 

För att arbeta med ett förvaltningsövergripande uppdrag ser vi gärna att du är en person som ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du tilltalas av att leda andra genom att skapa motivation, engagemang och delaktighet och för att tillsammans nå gemensamma mål.

Information om tjänsten

Tillträde: 2020-09-01

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2023-06-30

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5384

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 9 augusti 2020