Hoppa till huvudinnehåll

Musiklärare och annat ämne till ÅnestadsskolanSista ansökningsdatum: 24 september 2023
Referensnummer: 11798

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Therese Andersson, Rektor åk 7-9, 013-262682, [email protected]

Sandra Wahlström, Biträdande rektor, 013-207045, [email protected]

Jessica Milch, Facklig företrädare, Sveriges lärare, 013-207168, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 


Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som lärare ingår att planera, genomföra och följa upp sin undervisning i musik plus annat ämne (företrädesvis spanska). Undervisningen sker i hela F-9, alternativt enbart högstadiet (vid lägre sysselsättningsgrad). 

 

I ditt uppdrag ingår att långsiktigt utforma ett systematiskt innehåll i undervisningen. Du ges också möjlighet att på lång sikt, tillsammans med kollegor och skolledning, anpassa undervisningslokalen till en modern och tilltalande lärandemiljö.

Som musiklärare ingår du i ett ämneslag med lärare som också undervisar i praktiskt-estetiska ämnen och förväntas delta i skolans systematiska kvalitetsarbete. Du tillhör även ett arbetslag som är årskursindelat där samverkan främst sker kring arbetsorganisatoriska frågor.

Din arbetsplats

Ånestadsskolan ligger nära centrala delarna av Linköping och består av två skolenheter, F-6 och 7-9. Varje enhet har en rektor och biträdande rektor. Högstadiedelen har ca 270 elever och ca 45 medarbetare, och totalt finns drygt 600 elever på skolan och 100 personal. Elevens bästa är alltid i fokus och vår verksamhet präglas av engagemang, kreativitet, dynamik och glädje. Vår personal utvecklar ständigt verksamhetens arbetsmetoder för att nå en högre måluppfyllelse för alla elever. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga och bli bekräftade i sitt lärande.

Du som söker

Du har/har ansökt om lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik och annat ämne på grundskolan. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har kunskap om bedömning och betygssättning. För att lyckas i ditt uppdrag är du engagerad med ett tydligt ledarskap i klassrummet; en ledare som signalerar lugn och trygghet. Det är önskvärt med lärarerfarenhet, men vikten ligger på att du kan inspirerar eleverna till att vilja lära och utveckla sina förmågor i ditt/dina ämnen.

På Ånestadsskolan är det viktigt att arbeta för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande.

Samarbetsförmåga är en grundläggande egenskap då läraruppdraget innebär samverkan med både interna och externa aktörer. 

Övrig information

Tillträde: 2023-01-08

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11798

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 4 september 2023 kl 17:30