Hoppa till huvudinnehåll

Sommarvikarierande sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvårdSista ansökningsdatum: 28 mars 2024
Referensnummer: 12522

Anställningsform: Sommarjobb & semestervikariat

Kontaktperson:

Maria Haglund, Verksamhetschef vårdboende, 013 –294 125, [email protected]

Oskar Önnerby, Verksamhetschef jouren, 013-207182, [email protected]

Therese Norr, Verksamhetschef Kommunsjukvården, 013-29 49 15, [email protected]

Susanne Elfström, Facklig företrädare vårdförbundet, 013-294315

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vill du sommarjobba som sjuksköterska?

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete där du själv får påverka ditt arbete. Att arbeta som sjuksköterska inom Linköpings kommun möjliggör en nära kontakt med patient och omvårdnadspersonal samtidigt som du har många kollegor. Vi anpassar placering utifrån din tidigare erfarenhet och intresseområde. 

I ditt arbete kommer du att göra självständiga bedömningar samt leda och utföra sjukvårdsinsatser inom hemsjukvården, på några av våra gruppbostäder inom LSS, inom socialpsykiatrin eller på något av våra vårdboende.

Du kommer bland annat att planera åtgärder och genomföra uppföljningar, hantera läkemedel, infusioner och medicinteknisk utrustning samt assistera vid läkares myndighetsutövning. Såväl inplanerade som akuta patientbesök ingår i ditt arbete. 

Arbetet innebär även handleda omvårdnadspersonalen och vid behov delegera dem i deras omvårdnadsarbetet.  

Din arbetsplats

Hos oss arbetar ca. 80 sjuksköterskor för att ge bra vård för varje individ. Du kan arbeta på ett vårdboende, korttidsboende, inom hemsjukvården, LSS eller inom socialpsykiatrin. Vi har även en jourverksamhet kvällar, nätter och helger. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp med sjuksköterskekollegor oavsett placering men på vissa av våra vårdboenden har vi enbart en sjuksköterska.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du kan både vara nyexaminerad eller ha erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård alternativt inom stöd, vård och omsorg. 

Då arbetet innebär dokumentation och kontakter med patienter och anhöriga är det ett krav att du har goda kunskaper i svenska, både skriftligen och muntligt.

I de flesta av våra verksamheter behöver du ha B-körkort för manuell växellåda, det är därför meriterande. Det är även önskvärt att du kan cykla då vissa verksamheter använder cykel. 

Som person arbetar du bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare har du en förmåga att leda arbetet och har förståelse för hur individer tar till sig kunskap och kan därför anpassa hur du förmedlar information för att nå gemensamma mål. 

I ditt arbete kan du planera, organisera och prioritera ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du gör korrekta avvägningar och har förmågan att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden.

Övrig information

När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning. Semesterperioden är förlagd vecka 25-33

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Antal lediga befattningar: 15

Ref. nr: 12522

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Vård- och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning, beställning av insatser samt bedriver vård och omsorg i egen regi. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 9 februari 2024 kl 08:30