Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Speciallärare till Nygårdsskolan 4-6Sista ansökningsdatum: 2020-09-19
Referensnummer: 3965

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Sara Skagerström, Rektor, 013-206744, Sara.Skagerstrom@linkoping.se

Margareta Olsson, Faklig LF, 013-206000, margareta.olsson@linkoping.se

Elin Wallman, Facklig LR, 013-206000, elin.wallman@linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Skäggetorpsskolan är en skola med elever i åk 4-9, där de flesta har mångkulturell bakgrund. Skolan har också flera förberedelseklasser där nyanlända elever tas emot. Vår skola präglas av ett mycket stort engagemang och hög grad av flexibilitet. Vår idé om kvalitet är vikten av lärarens undervisningspotential i klassrummet och samverkan mellan personal och elever. Vi tror också att kvalitet uppnås genom aktivt arbete med värdegrunden och att personal oavsett arbetsuppgifter tar initiativ, påverkar och analyserar verksamheten. 

Arbetsbeskrivning

Rollen som speciallärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de specifika elever som du arbetar med. Tjänsten innehåller också kartläggning, handledning och undervisning av elever främst med inriktning språkutveckling. Du kommer också att samarbeta med klasslärare runt enskilda elevers behov av anpassningar. 

Du kommer att ingå i ett team med speciallärare och Senco. Teamet har regelbundna träffar för att, i kollegial anda, diskutera strategier och insatser för eleverna. Elevernas resultat analyseras också för att de ska göra avtryck på verksamheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en speciallärarexamen med Sva-behörighet och har erfarenhet av arbete i skola. Vi vill att du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och brinna för att vilja utveckla skolan och skapa goda lärmiljöer tillsammans med elever och medarbetare.

Du har god förmåga att skapa goda relationer och kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är drivande och intresserad av att vara en del i att utveckla det kollegiala lärandet. Du är tydlig i ditt ledarskap och har ett engagemang som du sprider till elever och kollegor. Du tar ansvar för ditt arbete och planerar och organiserar det på ett tydligt sätt. När förutsättningarna ändras eller det oväntade händer har du en flexibel förmåga och kan ställa om och anpassa dig efter den nya situationen.

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du tar stort ansvar för att utvecklas i din profession och ser ditt arbete som en möjlighet för att bidra till maximalt lärande för eleverna, dig själv och dina kollegor. En språk-, läs-, och skrivinriktning är meriterande.  

Information om tjänsten

Tillträde: snarast

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 3965

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 19 september 2020