Hoppa till huvudinnehåll

Specialpedagog inom vuxenutbildningSista ansökningsdatum: 25 september 2023
Referensnummer: 11833

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Maja Åström, HR-konsult, 072-584 02 10, [email protected]

Sofia Ekström, Rektor, 013-263360, [email protected]

Timo Järvinen, Facklig representant Sveriges Lärare, 013-263387, [email protected]

Pernilla Axell, Facklig representant Sveriges Lärare, 013-206221, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Du handleder och stöttar pedagoger på de olika skolorna (både inom kommunens egen regi och de auktoriserade skolorna) inom den kommunala vuxenutbildningen för en ökad kunskapsutveckling och en högre måluppfyllelse.

Du ingår i Centrum för vuxenutbildnings Studieteam som består av fyra specialpedagoger, en kurator och en arbetsterapeut men du har också nära samarbete med antagning, studie- och yrkesvägledning, sfi kartläggning m.fl. Du bidrar med det specialpedagogiska perspektivet på organisation-, grupp- och individnivå vad gäller förebyggande insatser och anpassningar. Du kommer att kartlägga och analysera elevers behov av stöd och anpassningar.

Din arbetsplats

Centrum för vuxenutbildning är en enhet som samlar vuxenutbildningens kommunövergripande funktioner och myndighetsutövning i Linköpings kommun. Det är en sammanhållen organisation för vuxenutbildning som ger förutsättningar för effektiv ledning, styrning och verksamhetsuppföljning.

Centrum för vuxenutbildning har i uppdrag att samla och utveckla olika uppdrag inom vuxenutbildningen: antagning till vuxenutbildning, studie- och yrkesvägledning, kvalitetsuppföljning, kommunikation, information och uppsökande verksamhet, stödverksamhet, verksamhetsuppföljning och utvärdering av den auktoriserade vuxenutbildningen. Centrum för vuxenutbildning har i uppdrag att säkerställa kvalitén på den utbildning som bedrivs av de utbildningsanordnare som har avtal med Linköpings kommun.

I uppdraget ingår att systematiskt och kontinuerligt följa upp skolornas vuxenutbildning, analysera resultaten samt att de följer gällande avtal och utifrån det planera och skapa underlag för vidare utveckling av vuxenutbildningen. Idag har nio auktoriserade utbildningsanordnare avtal med Linköpings kommun.

Du som söker

Du som söker tjänsten är legitimerad lärare och har specialpedagogexamen. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med personer med neuropsykiatriska variationer och har erfarenhet av vuxenutbildning. Det är också meriterande om du har arbetat med språkutvecklande arbetssätt. 

Du är väl förtrogen med skolans olika mål och styrdokument. Det är även meriterande med kunskaper inom kognitivt stöd och IT- baserad teknik, samt om du har erfarenhet att arbeta i en politiskt styrd organisation. 

Du är självgående och van att driva arbetet självständigt men även tillsammans med andra. Du har erfarenhet av att handleda och coacha andra för att utveckla verksamheten. Du är kvalitetsmedveten och bra på att strukturera ditt arbete. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor, lyssnar in och skapar förståelse samtidigt som du agerar och är flexibel vid förändringar. Du kommer att komma i kontakt med många människor på olika arenor och det är av stor vikt att du uppvisar personlig mognad och har förmågan att skilja på det professionella och det privata. 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11833

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 11 september 2023 kl 17:30