Timavlönad sjuksköterska inom SocialpsykiatrinSista ansökningsdatum: 2020-01-06
Referensnummer: 3229

Anställningsform: Tim- och semestervikariat

Kontaktperson:

Petra Stämneryd, Verksamhetschef, 013-20 71 12

Sandra West, Gruppledare, 013-20 67 70

Anette Uckner, Facklig företrädare, Vårdförbundet, 013-29 42 27

Pernilla Johansson, HR-konsult, 013-26 26 62

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Råd & Stöd är en del av Leanlink och har närmare 550 medarbetare fördelade inom 3 områden: Individ-och familjeomsorg, Daglig verksamhet och Socialpsykiatri. Tillsammans ger vi stöd, service och behandlingsinsatser till familjer, barn och vuxna, personer med psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt erbjuder daglig sysselsättning till personer med utvecklingsstörning och/eller autism.

Inom Råd & Stöd arbetar vi aktivt med forskning och utveckling och har ett nära samarbete med universitetet. Vi är måna om att involvera våra medarbetare både i utvecklingsarbete och i olika arbetsgrupper för att nå våra mål och för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi har ständigt kunden i fokus och strävar efter en användarstyrd verksamhet där vi lyssnar och tar tillvara på våra kunders behov och åsikter. Inom Socialpsykiatrin verkar KOPS-teamet som står för kommunala psykiatriska sjukvårdsteamet. I KOPS-teamet ingår gruppledare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar på uppdrag av Omsorgsnämnden att utföra psykiatrisk hemsjukvård.  Vi har också flera psykiatriboenden där det ingår HSL-ansvar för våra boenden.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sjuksköterska inom Leanlink Råd & Stöd innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär även samarbete med olika professioner.

I arbetsuppgifterna ingår läkemedelshantering, stödjande och motiverande samtal, provtagningar, dokumentation enligt HSL samt delegering av hälso-och sjukvårdsinsatser. Du kommer även vara konsultstöd i HSL-frågor för medarbetare på boenden.

Vi söker dig som brinner för att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vi har HSL-ansvar för i nuläget cirka 140 patienter. Kvällar och helger tar vår jourorganisation vid för både ordinärt och särskilt boende vilket innebär att arbetstiden är förlagd dagtid. Vi erbjuder dig en god introduktion och en del av ett hjälpsamt och kunnigt team!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri samt somatisk kompetens upp till primärvårdsnivå. Har du erfarenhet från ett eller flera av följande områden är det meriterande: hemsjukvård, primärvård, psykiatri eller missbruk/beroende.

Som person är du flexibel och har förmågan att bemöta patienters olikheter och kan skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare och kollegor. Du har en god förståelse för hur den du möter tar till sig information och kan anpassa ditt sätt utifrån målgruppen. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett självständigt och effektivt sätt. Du tar även ansvar, är självgående och behåller ditt lugn även i pressade och stressade situationer. Då du arbetar med svenska språket som arbetsspråk behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behöver också ha god datavana då vi för journalanteckningar. B-körkort är meriterande. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Timvikariat

Sysselsättningsgrad: Timavlönad

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: 3229

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om Linköpings kommun

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet. För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 december 2019