Hoppa till huvudinnehåll

Undersköterska till Vallastadens vårdboende, huvudsakligen nattSista ansökningsdatum: 23 mars 2023
Referensnummer: 10913

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Tina Jansson Carinci, Verksamhetschef, 013-20 84 52, [email protected]

Kommunal Öst, Facklig företrädare, 010-442 8700, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi på Vallastadens vårdboende en ny kollega till natten som vill bli en del av vårt gäng. Tjänsten är en tillsvidareanställning och förlagd på 89%. Arbetstiden kan komma att förläggas på dag, kväll och natt men är för den här tjänsten i huvudsak förlagd på natten och varannan helg. Hos oss har du möjlighet att utöka din sysselsättningsgrad vilket innebär att du till exempel kan utöka tjänsten med kvällspass i tillägg till natt. De aktuella arbetstiderna är varierande, vissa pass är förlagda kl. 21-07,  andra kl. 22-07. 

På natten arbetar totalt fyra medarbetare där det är en person per våning, samt en person som arbetar som löpare. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

Din arbetsplats

Vallastadens vårdboende är beläget i den nya stadsdelen Vallastaden och ligger på Lärdomsgatan. Det är ett boende för personer med demenssjukdom. I huset finns totalt 60 lägenheter fördelat på tre våningar. Det finns också ett SPA och ett ljusterapirum. Våra gäster har tillgång till en fin utemiljö med bland annat ett orangeri som kan användas året om. På vår innergård finns en trevlig skogsmiljö med en promenadslinga där man kan passa på att balansträna på de olika stationerna som finns runt om promenadslingan. 

Vallastaden kommer att vara en testbädd för olika tekniska lösningar och forskare från Linköpings universitet kommer att vara delaktiga i det arbetet. Ta nu chansen att bli en del av detta härliga team!

Du som söker

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, erfarenhet av arbete eller praktik inom vård och omsorg samt av arbete inom demenssjukvård. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 89%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10913

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom förvaltningen Leanlink som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt med vård, stöd och omsorg, för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 9 mars 2023 kl 11:29