Hoppa till huvudinnehåll

Undersköterska/planerare till ny nattorganisation inom hemtjänstSista ansökningsdatum: 26 februari 2024
Referensnummer: 12536

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Narcisa Kadric, Verksamhetschef, 013262412, [email protected]

Kommunal Öst, Facklig företrädare, [email protected]

Jens Pettersson, HR-konsult, 013-26 35 93, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en planerare till vår nya nattorganisation. Som planerare blir du en spindel i nätet, där du lägger logistiken som gör att den enskildes behov tillgodoses, medarbetarnas arbetsmiljö stärks och verksamhetens ekonomiska förutsättningar finns med.

Du kommer dagligen att planera insatser och besök hos brukarna utifrån planeringssystemet Epsilon. Du arbetar utifrån gällande planeringsstrategier och har engagemang till att utveckla och bidrar till ett nytänkande för att hitta bästa lösningar och arbetssätt. Det är viktigt att ha framförhållning och planera utifrån verksamhetens brukartid- och kontinuitetsmål samt ha ett långsiktigt ekonomiskt perspektiv. 

Din arbetsplats

Du kommer tillhöra vår nya nattorganisation och ha ett tätt samarbete med samordnaren och verksamhetschefen. Du kommer även samverka med samordnare och planerare i våra andra verksamheter som bedriver hemtjänst. Det är de som har förstahands informationen om brukaren då de primärt tillhör deras område medan vi nattetid ansvarar för att ge rätt vård. 

Du kommer utgå från Åleryds vårdboende men även arbeta från våran centrala enhet på Ågatan.

Arbetstiden är mestadels förlagd måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov. Din arbetstid kommer vara förlagd från kl. 06.30. Det kan finnas möjlighet att dela på ansvaret att börja kl. 06.30 med samordnaren och därmed börja vid kl. 07.00 vissa dagar. 

Vi kommer erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling för att du ska ha de bästa förutsättningarna i ditt arbete 

Tjänsten innebär ett förordnande som planare under tre år med en grundanställning som omvårdnadspersonal. 

Du som söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med bevis från Socialstyrelsen. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta i vården och du behöver ha erfarenhet av att ha arbetat med administrativa uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som planerare inom hemtjänst. 

Du har god datakunskap då du arbetar i olika datasystem. Det är därför meriterande med erfarenhet av arbeta i t.ex. Treserva, Epsilon, Multiacess och Timepool. Arbetet innefattar även mycket kundkontakter, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. För arbetet behöver du ha B-körkort för manuell växellåda. 

Som person har du lätt för att samarbeta men är också van vid att arbeta självständigt och du har förmåga att se verksamheten utifrån olika perspektiv. Du har en förmåga att ta initiativ och uppnå resultat. I ditt arbete kan du även planera, organisera och prioritera ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har dessutom en förmåga att lyssna och kommunicerar på ett tydligt sätt.  

Övrig information

När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: 1 april 2024 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12536

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Vård- och omsorgsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, hälso- och sjukvård, myndighetsutövning, beställning av insatser samt bedriver vård och omsorg i egen regi. Vi arbetar kvalitetsmedvetet och professionellt för att göra varje dag så bra som möjligt för Linköpingsbor som behöver oss.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 12 februari 2024 kl 08:30