Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Vaktmästare med elevcoachuppdrag till ArenaskolanSista ansökningsdatum: 2020-08-06
Referensnummer: 5390

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Cecilia Persson, Rektor, 013-207941, cecilia.a.persson@linkoping.se

Karin Thelander, Biträdande rektor, 013-262951, Karin.Thelander@linkoping.se

Rasmus Rigenius, Facklig representant Lärarnas riksförbund, 013-20 58 29, rasmus.rigenius@linkoping.se

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, innebandy, hockey, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går idag cirka 560 elever i årskurs 7-9 och alla elever, även de som inte har någon profil, har mer idrott och hälsa på schemat. 

Arenaskolans övergripande mål är maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. Vi har under ett par år arbetat aktivt för att underlätta så att läraren får möjlighet att lägga mer tid på sitt kärnuppdrag, det vill säga planering, genomförande och efterarbete av undervisningen. På Arenaskolan arbetar vi tillsammans för att uppnå våra mål. Som ny medarbetare erbjuder vi dig en introduktion så att du på ett bra sätt ska komma in på din nya arbetsplats och känna dig välkommen. 

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare på Arenaskolan ansvarar du på olika sätt, för att främja en god fysisk arbetsmiljö för både personal och elever. Det innebär att du ansvarar för samordning och genomförande av underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten, flytta och montera möbler, brandsäkerhetsarbete, lås och larm, uppföljning kameror, uthyrning av lokaler, inköp, viss fakturahantering samt vara behjälplig kring IT-frågor. Du förstår vikten av relationsskapande och du har lätt för att skapa goda kontakter med fastighetsförvaltare med flera. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder och du kommer vara i team med expeditionen och vara ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. 

En del i vaktmästartjänsten är att arbeta som elevcoach. Det kan innebära att möta upp elever på morgonen, eller på bestämda tider, och du kommer avlasta i skolcafé på vissa tider som behövs. Du kommer också ha en aktiv roll i skolans elevråd tillsammans med elevstödjare på skolan. I elevrådet skapas bland annat delaktighet kring skolans traditioner.

Vi vill även att du på ett aktivt sätt är med och bidrar till att utveckla vaktmästarrollen för framtidens behov, så att verksamheten blir så effektiv och ändamålsenlig som möjligt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. 

Tidigare erfarenhet som snickare eller annan fastighetsskötsel är meriterande. Det är också meriterande om du har administrativa kunskaper och erfarenhet av enklare systemadministration och arbete med olika typer av IT-miljöer, AV-system och/eller andra IT-system. Arbete med ungdomar, exempelvis inom föreningslivet eller i skola är meriterande. Du har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du gillar att ha mycket omkring dig och du har lätt för att prioritera och omprioritera, samt skapa struktur för att bli effektiv. Du är organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar eget ansvar och initiativ för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och gillar att arbeta med ungdomar i åldern 13-16 år.

Information om tjänsten

Tillträde: 2020-10-19 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5390 

Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 5 augusti 2020