Hoppa till huvudinnehåll

Vaktmästare till NUR-skolornaSista ansökningsdatum: 25 september 2023
Referensnummer: 11763

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:

Åsa Ribendahl, Rektor, 013-20 58 56, [email protected]

Kommunal Öst, Facklig företrädare, 010-442 8700, [email protected]

Ansök här! För dig med skyddad identitet

För dig med skyddad identitet

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta Kontakt Linköping, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter till Kontakt Linköping på länken nedan.   

 

 

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare på NUR-skolorna ansvarar du för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten samt flytta och montera möbler. I arbetsuppgifterna ingår även vissa skoladministrativa uppgifter, brandsäkerhetsarbete, lås och larm, uthyrning av lokaler, inköp samt viss fakturahantering. Arbetsfördelningen görs av chef utifrån de förutsättningar som råder och du kommer vara ett stöd till ledningen och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. 

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där daglig kontakt med framförallt personal och elever ingår, men även kontakter med fastighetsförvaltare, vårdnadshavare och allmänhet.

Vi vill även att du på ett aktivt sätt är med och bidrar till att utveckla vaktmästarrollen, så att verksamheten blir så effektiv och ändamålsenlig som möjligt. 

Din arbetsplats

Välkommen till NUR-skolorna. NUR är ett skolområde bestående av Nykil, Ulrika och Rappestad skolor. Nykil är en åk F-6 skola och Ulrika och Rappestad åk F-3 där det sammanlagt går cirka 300 elever. Skolorna har närhet till fantastisk natur som inspirerar till utomhusaktiviteter, utflykter och utomhuspedagogik. 

Nykil skola ligger mitt i Nykils samhälle. Skolan har flera byggnader placerade på en stor skolgård som ger aktivitet och samspel i lugn och vacker miljö. Ulrika skola är en F-3-skola belägen i södra delen av Linköpings kommun, på gränsen till Boxholms kommun, Mjölby kommun och Kinda kommun. Landskapet runt den lilla byskolan, med ca 25 elever F-3, är vackert och inbjuder till ett aktivt lärande. Rappestad skola är en liten landsbygdsskola som ligger mitt i Rappestad. Skollokalerna är väl tekniskt utrustade och våra elever har god tillgång till digitala verktyg.

På våra skolor arbetar vi aktivt för trygghet, studiero och att alla elever ska lyckas. Vi skapar goda relationer vilket avspeglar sig i våra goda resultat. Vi vill att våra elever ska utvecklas till trygga och självständiga människor som tror på sig själva och ser möjligheter. 

Du som söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har även erfarenhet av praktiskt arbete. Lyft och vissa tyngre arbetsmoment ingår i tjänsten.

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare inom skola eller annan fastighetsskötsel är meriterande, liksom erfarenhet av enklare systemadministration och arbete med olika typer av IT-miljöer och AV-system. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med skoladministrativa uppgifter. Det är också meriterande om du har kunskaper inom brandsäkerhet, lås och larm, inköp och fakturahantering samt arbetsmiljöarbete.

Du som söker har mycket god samarbets- och serviceförmåga, arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du engagerar dig för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är organiserad och prioriterar aktiviteter med eftertänksamhet och integritet. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Du trivs med praktiska och omväxlande arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Övrig information

Tillträde: 2023-10-30, eller enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11763 

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Ansök här! För dig med skyddad identitet

Senast uppdaterad den 12 september 2023 kl 08:30