Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Introduktion och utbildningar

Din närmaste chef och din arbetsgrupp ansvarar för att introducera dig på din enhet. Du förväntas förstås också själv ta ett aktivt ansvar i din introduktion. Och tveka inte att fråga! Alla medarbetare ansvarar för att du ska känna sig välkommen och väl omhändertagen.

Introduktion i flera steg

Under dina första dagar rekommenderar vi att du genomför vår digitala medarbetarintroduktion, din chef eller handledare kommer att berätta hur du tar del av e-utbildningarna när du är på plats. Introduktionen består av flera delar och vissa kan man ta del av via datorn, surfplattan eller mobilen medan andra är personliga möten där man får information muntligt och i tryckt form.

Introduktionsutbildningarna ger dig en grundläggande kunskap om vad det innebär att vara anställd i en kommun, hur Linköping kommun styrs, våra kärnvärden och vad du kan förvänta dig av oss som arbetsgivare samt vad vi förväntar oss av dig som medarbetare.

  • Så funkar det! är en e-utbildning med fördjupande information om bland annat hur kommunen är organiserad och hur det funkar att vara medarbetare.
  • Du får även olika förvaltnings- och arbetsplatsspecifika introduktioner som berättar mer om din förvaltning och just din arbetsplats.

Utvecklingsportalen – kommunens digitala lärplattform

Utvecklingsportalen är en digital portal där du som medarbetare kan ta del av e-lärande i olika former, anmäla dig till fysiska utbildningar och få överblick över din personliga utbildningsresa.

Du kan enkelt följa din egen utveckling under ”Mitt lärande” och hålla koll på vilka utbildningar du redan genomfört och vilka du har framför dig. Bra va?

I kurskatalogen på sidan hittar du mer information om de olika utbildningarna som erbjuds.

Senast uppdaterad den 20 augusti 2020