Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Timanställning, sommarjobb & semestervikariat

Hos oss kan du arbeta när det passar dig. Genom att arbeta som timanställd, sommarjobbare och semestervikarie får du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser.

På enheter där vi har verksamhet dygnet runt eller många medarbetare, behövs vikarier och timanställda som exempelvis kan jobba när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan typ av ledighet. Eller när enheterna har extra högt tryck. 

Vård, stöd och omsorg

Det här är Linköpings viktigaste, roligaste och härligaste sommarjobb! Inom äldreomsorgen, LSS-Funktionsstöd och Råd & Stöd arbetar vi varje dag för att skapa bra dagar för de vi finns till för. Nu har du chansen att ge dig själv en meningsfull sommar där du får göra skillnad för de som behöver det allra mest. Välkommen med din ansökan!

Se våra medarbetare vlogga om sin vardag 

Förskola, skola och ungdomsverksamhet

I Linköpings kommun finns det möjlighet att arbeta som korttidsvikarie på våra förskolor, skolor och inom ungdomsverksamheten. Uppdraget är en fantastiskt rolig möjlighet för dig att få arbeta med barn och unga och samla dig erfarenhet inför vad som kanske är ditt framtida drömyrke!

Uppdraget är utformat att fungera både som ett extrajobb och under perioder även som heltidssysselsättning, allt beroende på hur mycket behov som finns i våra verksamheter och hur mycket du själv önskar att arbeta. Låter det spännande är du varmt välkommen att via länken nedan läsa mer om ett arbete som korttidsvikarie och vad som krävs för att börja arbeta som det. 

Senast uppdaterad den 25 mars 2021