Timanställning och semestervikariat

Hos oss kan du arbeta när det passar dig. Genom att arbeta som timanställd och semestervikarie får du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser.

På enheter där vi har verksamhet dygnet runt eller många medarbetare, behövs vikarier och timanställda som exempelvis kan jobba när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan typ av ledighet. Eller när enheterna har extra högt tryck. 

Vård, stöd och omsorg

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för Linköpingsbor varje dag. Just nu har vi omkring 800 lediga sommarjobb inom vård och omsorg. Sök redan idag! 

Att arbeta inom våra omsorgsområden är något som kommer ge dig mer än väldigt nyttig erfarenhet. Du får träffa och stödja personer som behöver det allra mest och i gengäld får du tillbaka mycket glädje och en stor tacksamhet. Tillsammans arbetar vi för att skapa bra dagar både för våra kunder och medarbetare. 

Se våra medarbetare vlogga om sin vardag 

Skola och förskola

Är du intresserad av att arbeta som korttidsvikarie i någon av våra verksamheter som barnskötare, elevassistent, lärare, fritidsledare eller kokerska/kock?

Till våra förskolor och skolor söker vi i första hand dig med relevant utbildning, i andra hand dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget. Tillsammans är det vår uppgift att skapa en trygg, lärande och inspirerande miljö för barn och ungdomar i Linköpings kommun. Vill du vara med?  

Handläggare inom socialtjänst

Vi söker semestervikarier som kan arbeta med att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd och ha kontakt med klienter när ordinarie personal är på semester.

Det gäller cirka 20 visstidsanställningar under en period på ungefär tre månader. Vi söker dig som har socionomexamen, är socionomstuderande eller studerar annan beteendevetenskaplig utbildning. 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 29 januari 2020