Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Timanställning och semestervikariat

Hos oss kan du arbeta när det passar dig. Genom att arbeta som timanställd och semestervikarie får du ett omväxlande arbete med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser.

På enheter där vi har verksamhet dygnet runt eller många medarbetare, behövs vikarier och timanställda som exempelvis kan jobba när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan typ av ledighet. Eller när enheterna har extra högt tryck. 

Vård, stöd och omsorg

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för Linköpingsbor varje dag. Nu söker våra vård- och omsorgsverksamheter nya kollegor som vill arbeta som timvikarier hos
oss, där du själv kan påverka när och hur mycket du vill arbeta.

Se våra medarbetare vlogga om sin vardag 

Förskola, skola och ungdomsverksamhet

I Linköpings kommun finns det möjlighet att arbeta som korttidsvikarie på våra förskolor, skolor och inom ungdomsverksamheten. Uppdraget är en fantastiskt rolig möjlighet för dig att få arbeta med barn och unga och samla dig erfarenhet inför vad som kanske är ditt framtida drömyrke!

Uppdraget är utformat att fungera både som ett extrajobb och under perioder även som heltidssysselsättning, allt beroende på hur mycket behov som finns i våra verksamheter och hur mycket du själv önskar att arbeta. Låter det spännande är du varmt välkommen att via länken nedan läsa mer om ett arbete som korttidsvikarie och vad som krävs för att börja arbeta som det. 

Senast uppdaterad den 4 augusti 2020

Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: