Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Att göra på påsklovet

31 mars 2021 | Uppleva & göra
Även om många aktiviteter fortfarande är inställda i dessa coronatider så finns det en hel del kul att göra på påsklovet!

Äggjakt i Gamla Linköping

I Friluftsmuseet Gamla Linköping finns det som vanligt mycket roligt att uppleva. Under påsklovet kan du bland annat hälsa på djuren i Lill-Valla och vara med på en klurig äggjakt eller hitta väsen i Vallaskogen. Här kan du läsa mer om dessa och andra aktiviteter:

Atelje Passagen

Atelje Passagen erbjuder skapande utomhus, det är allt från skulpturer i lera till att måla med akrylfärg. Deltagandet vid dessa aktiviteter är begränsat och måste förbokas.

Digitalt på biblioteket

Linköpings stadsbibliotek ordnar ett digitalt påsklov i år. Den som hänger med biblioteket på webben och i sociala medier under lovet hittar bland annat pyssel, dataspelskodning eller att bygga i Minecraft.

Påsklovspåse från Agora

På Agora finns också aktiviteter. Bland annat kan man hämta ut en Påsklovspåse med godbitar för hela familjen eller delta på en digital sagostund med häxtema.

Testa AR- teknik

Vet du vad Augmented Reality, eller AR, är? AR är en teknik som lägger till digitala element till det du ser i verkligheten. Med hjälp av gps och kameran på din smart-phone eller surfplatta låter AR dig uppleva en helt ny verklighet. Under hösten 2020 skapade ett antal konstnärer stora väggmålningar på olika platser i Linköping. Nu har man lagt på ett AR-lager på målningen så att den går att uppleva på fler sätt.

Ungdomsverksamheten i digitala kanaler

Ungdomsverksamheten anordnar digitala aktiviteter under påsklovet som kompletteras med förbokningsbara aktiviteter. Man hittar aktiviteterna på respektive mötesplats, så håll er uppdaterade i digitala kanaler hälsar personalen i UngPuls i Ryd, Berga, Skäggetorp, fritidsgårdar i Lambohov, Linghem, Ljungsbro, Ekholmen, Malmslätt, Tallboda. LinGo, LikaOlika, Shanazi hjältar, Liquid.

Upptäck Linköping

Du hittar även saker att göra på Visit Linköpings webbplats, till exempel förslag på utflykter, härliga vandringsslingor och mycket annat.

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: