Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

En vecka med fokus på innovation

14 oktober 2021 | Kommun & politik
Den 8-14 november är det dags för årets upplaga av East Sweden innovation week. Under veckan kan du bland annat få veta mer om digital delaktighet.
Elin Wihlborg och en glödlampa

En av talarna är Elin Wihlborg, professor i statsvetenskap. Foto: Magnus Johansson/LiU och Mostphotos.

East Sweden innovation week är en årligen återkommande vecka där deltagarna kan vara med i aktiviteter på temat innovation och entreprenörskap.

Bakom satsningen står Region Östergötland i samarbete med bland andra Linköpings kommun, Linköpings universitet och Länsstyrelsen Östergötland.

En av aktiviteterna är den samverkansdag som Linköpings kommun och Centrum för kommunstrategiska studier vid Linköpings universitet bjuder in till. Dagen arrangeras digitalt den 9 november klockan 14.00-16.30.

Huvudtalare på samverkansdagen är Elin Wihlborg, professor i statsvetenskap på Linköpings universitet. Hon kommer att diskutera högaktuella frågor på temat “Digital delaktighet - demokrati, digitalisering och tillgänglighet”. Programmet är öppet för alla.

Via länkarna nedan hittar du mer information om samverkansdagen och om programmet för hela East Sweden innovation week.

Vid frågor om samverkansdagen, kontakta Lise-Lotte W Järvinen, ansvarig för strategisk samverkan universitet och högskolor, Linköpings kommun.
Telefon: 013-20 64 51