Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Förgyll ditt digitala möte med Linköpingsmotiv

19 augusti 2021 | Näringsliv, Uppleva & göra
Har du tröttnat på din bakgrund i dessa tider av digitala möten? Visa vart du kommer ifrån med vackra miljöer från Linköping.
Solen går ner över en stadssiluett.

Coronapandemin ändrade arbetssättet för många och digitala möten istället för fysiska blev helt plötsligt standard. Även om pandemin så småningom kommer att släppa greppet om oss kommer digitala möten troligtvis att finnas kvar i stor utsträckning.

Men det behöver inte innebära sterila miljöer och tråkiga väggar för det. Linköpings kommun har tagit fram ett antal bakgrundsbilder med Linköpingsmotiv fria att ladda ner och använda i valfri digital mötestjänst. Vad sägs till exempel om domkyrkan i motljus, vy över Stångebro i solnedgång, takåsar i innerstaden eller varför inte Bergs slussar i all sin prakt?

– Om inte vi kan ta emot folk i Linköping får vi ta Linköping till folket. Digitala möten är här för att stanna och vi vill dela med oss av vackra och välkända Linköpingsmiljöer för alla att använda, vare sig det handlar om ett kundmöte eller en videoträff med familjen, säger Claes Ekström, kommunikationsstrateg med ansvar för platsvarumärket Linköping.

– De här bilderna togs ursprungligen fram för internt bruk men det vore roligt om fler använde dem. Visa vart du kommer ifrån och var stolt över Linköping – även i den digitala världen!

Här hittar du alla bakgrundsbilder samt instruktioner:

Chatta
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: