Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Här är höstens barnföreställningar

17 september 2020 | Uppleva & göra
På söndag 20/9 har Barnens söndagar höstpremiär. Från september till december visas sedan barnföreställningar på Sagateatern och Skylten. Kom och upplev dans, musik och teater.

I november spelar Teater Boulevard föreställningen Vart tog min Igloo vägen? Foto: Teater Boulevard

Först ut i september är föreställningen Stjärnor med Pygméteatern. Föreställningen är en resa ut i rymden där vi frågar oss vad stjärnor består av. Föreställningen är fylld av sång, dans och förunderliga fakta. Hösten fortsätter med Farbror Skrots längtan efter en vän, Clownernas Allsång med Teater Laikos och mycket annat spännande.

"Passar alla"

– Det känns roligt att vi spelar under hösten och jag ser mycket fram emot att se alla barn och föräldrar ta del av ett varierat utbud scenkonst för barnen. Teaterhösten hos oss ger clowner, magiska leklådor och lek om leken vi saknar och vill hitta. Jag tror att det passar alla även om vår åldersgrupp är 2 – 10 år, säger Therese Dahlberg, sakkunnig kultur för barn och unga.

Linköpings kommun följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kopplat till evenemang. Det innebär att antalet platser är begränsat och att evenemang kan ställas in eller flyttas fram med kort notis. Till varje föreställning släpps max 50 biljetter och avstånd hålls mellan varje sällskap.

Biljetter till barnföreställningarna kostar 70 kronor per person och köps via Tickster. Biljetter för höstens föreställningar släpps 1 september.


Kompani Jelnek spelar föreställningen Bakverk i oktober.

Söndag 20 september kl 15.00 Stjärnor - en rymdresa

Söndag 27 september kl 15.00 Klä på klä av

Söndag 11 oktober kl 15.00 Farbror Skrot

Söndag 18 oktober kl 15.00 Clownernas allsång

Söndag 25 oktober kl 15.00 Bakverk

Söndag 1 november kl 15.00 I vår sånglåda

Söndag 15 november kl 15.00 Vart tog min Igloo vägen?

Söndag 29 november kl 15.00 Tidsfördriv

Söndag 6 december kl 15.00 Julshow

Sofie Berlin