Här kan studenter tävla om ett projektjobb hos kommunen

5 september 2019 | Kommun & politik, Arbete
Har du en riktigt bra idé som kan bli en tillgång för Linköpings kommun? I så fall har du chansen att förverkliga den genom en tidsbegränsad anställning hos kommunen. Men först måste din idé vinna juryns hjärta.

Tävlingen går ut på att tydligt beskriva en idé och berätta varför man vill förverkliga den. Startskottet går på studentmottagningen Kalas den 5 september där representanter från kommunen finns på plats. Tävlingen avslutas måndagen den 30 september klockan 24.00. För att få vara med och tävla krävs det att man är inskriven som heltidsstudent på Linköpings universitet 2019.

Vinnaren kammar hem ett projektjobb på Linköpings kommun där uppdraget blir att förverkliga den egna idén tillsammans med kommunen. Idén ska vara möjlig att genomföra på 80 timmars arbetstid.

– Studenterna spelar en viktig roll för vår framtid och eftersom Linköping är staden där idéer blir verklighet vill vi ge studenterna chansen att förverkliga sina egna idéer tillsammans med oss, säger Maria Ottosson, kommunikationsdirektör.

Tävlingsbidraget ska skickas in via ett digitalt formulär, en länk finns längre ner på den här sidan. Juryn består av medarbetare från Kommunledningsförvaltningen. Ytterst ansvarig i juryn är kommunikationsdirektören.

Vinnaren utses efter tävlingstidens slut och meddelas senast 31 oktober. Därefter sker en prisceremoni i Linköpings stadshus.

Sofie Berlin