Hoppa till huvudinnehåll

Hon blir tillförordnad social- och omsorgsdirektör

7 mars 2023 | Arbete, Omsorg & hjälp
Biträdande förvaltningsdirektör Susanna Lundstedt blir tillförordnad social- och omsorgsdirektör från och med den 22 maj.

– Social- och omsorgsförvaltningen har en omfattande verksamhet där det är flera förändringar på gång. Det känns därför mycket tryggt och bra att Susanna Lundstedt med sin långa erfarenhet av kommunal verksamhet, kan axla rollen fram tills dess att en ny person är på plats, säger kommundirektör Paul Håkansson.

Susanna har arbetat i Linköpings kommun sedan 2014 och innan som omsorgschef i Mjölby kommun. Sedan Socialförvaltningen och Omsorgs- och äldreförvaltningen slogs ihop till Social- och omsorgsförvaltningen 2019, har Susanna varit biträdande förvaltningsdirektör.

– Det är rolig att få förtroendet att gå in som tillförordnad chef under en period. Jag är väl insatt i förvaltningens frågor och ser fram emot att driva dem vidare, säger Susanna Lundstedt.

Rekryteringen av en ny social- och omsorgsdirektör påbörjas nu med målet att en ny person kan vara på plats i september. Linda Ljungqvist, nuvarande social- och omsorgsdirektör, tillträder en ny tjänst som kommundirektör i Åtvidaberg den 22 maj.

 

Senast ändrad den 7 mars 2023

Senaste nytt

Bassängerna är testade - 23 dagar kvar till öppning Det hände på fullmäktige i mars Snöovädret påverkar sophämtningen Linköping på besök i systerorten Palo Alto Förslaget om nedläggning av förskolor och skolor blir verklighet Reservrutiner påkopplade när trygghetslarm slutade fungera Nya åtgärder ska motverka segregation Inför beslutet om skollokaler - så går nämndmötet till Kom och se eldshow på Earth hour Dags att sopa upp gruset