Hoppa till huvudinnehåll

SMHI varnar för vind och snöfall 7-8 mars

6 mars 2023 | Stadsplanering & trafik
SMHI har gått ut med vädervarningar för tisdag den 7 mars och onsdag den 8 mars. Det gäller bland annat orange varning för vind i kombination med snöfall. Varningen gäller för ett område i östra Svealand och norra Götaland där Linköping ingår.
Traktor plogar bort snö

Foto: Mostphotos

Enligt prognosen väntas under tisdagen och onsdagen tidvis kraftigt snöfall i kombination med blåsigt väder. Det kan bland annat kan leda till trafikstörningar och elavbrott.

På SMHI:s webbplats kan du se aktuella varningar och följa väderläget där du befinner dig genom att söka på din position:

Se även meddelanden om aktuell trafikinformation på Trafikverkets webbplats:

Här hittar du information om snöröjning i Linköping:

I SMHI:s varningssystem benämns varningarna gul varning, orange varning och röd varning. Röd varning är den allvarligaste nivån. På SMHI:s webbplats kan du läsa mer om varningssystemet.

Senast ändrad den 13 mars 2023

Senaste nytt

Bassängerna är testade - 23 dagar kvar till öppning Det hände på fullmäktige i mars Snöovädret påverkar sophämtningen Linköping på besök i systerorten Palo Alto Förslaget om nedläggning av förskolor och skolor blir verklighet Reservrutiner påkopplade när trygghetslarm slutade fungera Nya åtgärder ska motverka segregation Inför beslutet om skollokaler - så går nämndmötet till Kom och se eldshow på Earth hour Dags att sopa upp gruset
Chatta med oss!
Chatta med oss!. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen att chatta med en samhällsvägledare hos Linköpings kommun. Chatten är öppen vardagar kl 8-16.

Lämnar du personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: