Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Sveriges nöjdaste hyresgäster bor i Linköping

7 februari 2020 | Bygga, bo & miljö
Under torsdagen utsågs Sveriges bästa hyresvärdar då Kundkristallen delades ut. Det kommunägda bostadsbolaget Stångåstaden blev stolt vinnare i kategorin ”Högsta serviceindex” för större bostadsbolag.

Stångåstaden prisas för bra service.

Vinnarna utses bland alla bostadsföretag som genomfört kundundersökningen AktivBo under 2019. I undersökningen får de boende betygsätta hur de upplever sin hyresvärd. Stångåstadens serviceindex, som är den sammanvägda bedömningen av frågor kopplat till hyresgästernas upplevda service, landade på 85,1 procent, vilket är en ökning från 84,3 procent.
 
– Jag är oerhört stolt över att våra kunder återigen gett oss ett gott betyg när det gäller skötsel, service och kvalitet. Våra medarbetare jobbar hela tiden hårt för att ge våra kunder en bra och professionell service och det är härligt att se att det ger resultat. I år är jag lite extra glad över att se att resultatet för hyresgästernas upplevda trygghet fortsätter att öka. Jag ser det som ett kvitto på det fina trygghetsarbete vi bedriver, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.
Chatta. Fäll ut menyn

Kontakt Linköping


Välkommen till Linköpings kommuns chatt. Chatten är öppen vardagar kl 8-15.

Vi som svarar är samhällsvägledare på Kontakt Linköping. Om du lämnar personuppgifter till oss behandlar vi dem såhär: