Passagen

På Passagen Linköpings konsthall skapar vi möten och samtal mellan människor, konst och konstnärliga processer. 2018 firade passagen 20 år.

Konsten att välja


I konsthallen arrangeras  varje år  utställningar med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Kvalitativ, angelägen och aktuell konst. Seminarier, musik, offentliga samtal och gruppvisningar ingår i som en naturlig del i vår verksamhet. Fri entré! 

 

Till våra besökare:

Den 4 juni öppnar Karin Broos utställning En stund på jorden, utan vernissage. Utställningen pågår till den 20 augusti. Konsthallen kommer under sommaren att vara öppen tisdag – lördag kl 12-16, med undantag av midsommarveckan, då vi har öppet tisdag-torsdag kl 12-16.

 

Som besökare vill vi att du följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma om du är sjuk. På grund av den rådande situationen kommer utställningen att kunna ses av max 40 personer samtidigt, vilket kan innebära att väntetid uppstår vid vissa tillfällen. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Pedagogisk verksamhet

Passagens ateljé och konsthallen är mötesplatser där barn och ungdomar kan utveckla sitt eget skapande. Här finns offentliga program och program för förskolor och skolor. För att stimulera det kreativa arbetet tar vi del av den samtidskonst som visas i konsthallen, där utställningens bilder och föremål blir utgångspunkt och inspiration för skapande, samtal och skrivande. Med fantasi, olika material, sig själva och stöd av pedagog kan våra besökare ge sig ut på nya äventyr.

Passagen Linköpings konsthall

Skicka e-post till Passagen Linköpings konsthall

E-post: zzzpassagen@linkoping.se

Telefon: 013-20 57 32

Besöksadress: Stora Torget 2 (se karta) Öppettider: tisdag 12-16 onsdag - torsdag 12-18 fredag - lördag 12-16

Avvikande öppettider under vår/sommar 2020
9 april 12-16
10 & 11 april stängt
30 april 12-16
20 maj 12-16
24 maj till 3 juni  är konsthallen stängd öppnar åter 4 juni med en utställninga av Karin Broos 

Sommartid 1 juni - 31 augusti tisdag - lördag 12-16

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 26 maj 2020