Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Passagen

Vår verksamhet är tillfälligt stängd med anledning av covid-19. Enligt de föreskrifter och allmänna råd som berör Linköpings kommun gäller detta tillsvidare.

Vi ser fram emot att successivt börja öppna upp under 2021.

Tillsammans kan vi bromsa smittspridningen. Håll i. Håll Ut.
För löpande information: www.linkoping.se

God jul och gott nytt år önskar alla vi som arbetar på Konsthallen


På Passagen Linköpings konsthall skapar vi möten och samtal mellan människor, konst och konstnärliga processer. 2018 firade passagen 20 år.

Konsten att välja


I konsthallen arrangeras  varje år  utställningar med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Kvalitativ, angelägen och aktuell konst. Seminarier, musik, offentliga samtal och gruppvisningar ingår i som en naturlig del i vår verksamhet. Fri entré! 

 

Pedagogisk verksamhet

Passagens ateljé och konsthallen är mötesplatser där barn och ungdomar kan utveckla sitt eget skapande. Här finns offentliga program och program för förskolor och skolor. För att stimulera det kreativa arbetet tar vi del av den samtidskonst som visas i konsthallen, där utställningens bilder och föremål blir utgångspunkt och inspiration för skapande, samtal och skrivande. Med fantasi, olika material, sig själva och stöd av pedagog kan våra besökare ge sig ut på nya äventyr.

Passagen Linköpings konsthall

Till e-postformulär för Passagen Linköpings konsthall

E-post: zzzpassagen@linkoping.se

Telefon: 013-20 57 32

Besöksadress: Stora Torget 2 (se karta) Öppettider: tisdag 12-16 onsdag - torsdag 12-18 fredag - lördag 12-16

Passagen är tillsvidare stängt . Detta med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd kopplat till covid-19.

 

Senast uppdaterad den 14 januari 2021