Festival of the Midnight Sun - 2020

Skylten , 28 augusti 2020 - 30 augusti 2020 - 18:00-01:00

Festival of the Midnight Sun firar 50 år och är en homage till festivalen som genomfördes på Mantorp Park 1970.

Facebook-evenemang

Bekräftade band:
Church of the Cosmic Skull (UK)
Abramis Brahma
Heavy Feather
Ebba Bergkvist
...fler band tillkommer

När: 28-29 Augusti 2020
Var: Maskinskylten-området, Linköping
Åldersgräns: 18år

Just nu finns det ett begränsat antal Early Bird biljetter tillgängliga här: https://bit.ly/2Gzh2Ro

Det finns flera hotell och vandrarhem i närheten av Festivalen. Förutom detta ligger festivalen precis vid resecentrum där långfärdsbussar, tåg, pendel och lokaltrafik utgår ifrån. Festivalen och dess foodcourt kommer erbjuda bra mat för såväl veganer som köttätare och vår tanke är att festivalen inte bara blir en festival, utan en upplevelse utöver det vanliga.

Maskinskylten-området uppfördes 1889 och går i industrialismens klassiska tecken. När Festival of the Midnight Sun flyttar in i det nyrenoverade området under två dagar kommer vi ta med oss alla erfarenheter från 2019 års festival och området som redan idag inhyser en av Sveriges mest klassiska musikscener, 'Skylten', kommer att förstärkas med två utomhusscener. Platsens närhet till resecentrum med långfärdsbussar, tåg, pendel samt närhet till hotell och parkeringar och mysiga Stångån precis nedanför kommer att göra festivalen 2020 till en än mer fantastisk upplevelse för oss alla!

Festivalen arrangeras av Rockered kulturförening och vi är helt ideella. Om du tycker om det vi gör så är vi tacksamma för ditt stöd. Hör av dig om du vill hjälpa till eller Swisha gärna ett bidrag till nr : 123 172 578 7.