Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Ungkulturhuset Arbis

Vår verksamhet har tillfälligt stängt enligt de restriktioner som berör Linköpings kommun gällande covid-19.

Arbis är ett kulturhus för unga, beläget på Repslagaregatan 30 i centrala Linköping. Där får besökaren möjlighet att ägna sig åt skapande verksamheter som dans, musik och teater med mera. Verksamheten Liquid finns även i huset.

Arbis

Vår verksamhet har tillfälligt stängt enligt de restriktioner som berör Linköpings kommun gällande covid-19.

Öppettider

Måndag-Tisdag 15.00-20.30
Onsdag 15.00-20.30 Diva
Torsdag 14.00-20.00 Liquid
Fredag 15.00-22.00
Lördag

Beroende på arrangemang

Kolla Arbis facebook

Arbis verksamhet för ungdomar 13-25 år

Arbis erbjuder ett brett utbud av verksamhet inom ungdomskultur. Verksamheten möter olika intressen och behov samt ungdomarna deltar själva i planering och genomförande av olika arrangemang och verksamheter.

På Arbis kan du hänga med kompisar, ta en fika, spela Wii, sällskapsspel och mycket mer. Vi har en digital musikstudio och ett sångbås, dansstudio, pysselrum, teatersal och massor av gruppverksamheter och kulturarrangemang. Alla är välkomna att delta i grupperna, det enda du behöver göra är att höra av dig och anmäla intresse för vad just du tycker är roligt. Arbis är öppet för alla i åldrarna 13-25 år, och till skillnad från de övriga fritidsgårdarna behöver du inte lösa medlemskort för att vara här. Självklart är det drogfritt på Arbis.

Liquid

Liquid är en mötesplats för hbtq+ ungdomar mellan 12- 19 år. På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna eller delta i olika kreativa verksamheter. På Liquid kommer du även kunna vara med på workshops, föreläsningar och temakvällar.

Hbtq är ett samlingsbe­grepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer. Liquid är öppet för dig som är transsexuell, bi, queer, för dig som inte vill definiera dig, dig som är homo, intergender eller som inte vet och som har funderingar kring din sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur du definierar dig är ditt val!

På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna eller delta i olika kreativa verksamheter. På Liquid kommer du även kunna vara med på workshops, föreläsningar och temakvällar. Du som besökare är också välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter.

När du besöker Liquid första gången är du välkommen att ta med en vän eller ett syskon, och har du assistent är denne också välkommen att följa med. Det går också bra att höra av dig till oss som arbetar på Liquid innan, om du har några funderingar eller kanske känner dig nervös inför ett första besök. Vi kan möta upp dig i närheten av lokalen om det känns nervöst att komma själv första gången.

Varmt välkommen torsdagar kl 14.00-20.00

Ungkulturhuset Arbis

Verksamhetschef: Linda Staaf 013-263799

Till e-postformulär för Ungkulturhuset Arbis

E-post: kulturscener.ungdom@linkoping.se

Telefon: 013-20 73 40

Besöksadress: Repslagaregatan 30 (se karta)

Besöksadress : Repslagaregatan 30

Postadress: 581 81 Linköping

Webbadress: https://www.linkoping.se/ungarbis https://www.linkoping.se/ungarbis

Senast uppdaterad den 14 januari 2021