Breddmiljonen - för idrottsföreningar

Breddmiljonen upphör under 2018. Projekt och satsningar som ligger i linje med dess syfte är numera sökbara via en ny bidragsform - Utvecklingsbidrag.

Från och med 2019 införs ett nytt bidragssystem inom idrotts- och fritidsområdet. Med hänsyn till föreningslivets behov av information och förutsägbarhet över tid fungerar 2018 som ett övergångsår då vissa bidragsformer fasas ut och nya fasas in.

Syftet med Utvecklingsbidraget är bland annat att ge Linköpings idrottsföreningar bättre möjligheter att nå fler målgrupper och erbjuda fler barn och ungdomar möjlighet till fysisk aktivitet och deltagande utifrån sina förutsättningar.

Bidraget uppmuntrar till verksamhetsutveckling och vänder sig till föreningar som med satsningar, uppstartsverksamheter, idéer och projekt med mera har ambitionen att förändra och utveckla sin verksamhet.

Breddmiljonens fokusområden; jämställdhet/HBTQ, funktionsnedsättning/parasport samt integration ingår numera i Utvecklingsbidraget.

Sidan kommer succesivt att fyllas på med mer information.

Kontaktperson

Har ni frågor kontakta Per Arnöman.

Per Arnöman

Sakkunnig idrottsfrågor Kultur- och fritidskontoret

Skicka e-post till Per Arnöman

E-post: Per.Arnoman@linkoping.se

Information och sammanställningar

Kultur- och fritidskontoret har genomfört ett flertal föreningsträffar sedan 2015. Nedan presenteras information och sammanställningar från dessa.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 5 juni 2018