Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Passagen Linköpings Konsthall

I konsthallen arrangeras utställningar med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Vi har tre olika utställningsytor på Passagen Linköpings konsthall, 1,2 och 3. I 1 och 2 kommer vi att visa större utställningar och i 3 har vi nu möjlighet att visa utställningar i det mindre formatet.

vu från Passagen

Bild från utställningen 5+5

Öppettider 

Just nu har konsthallen stängt på grund av utställningsarbete. Vi öppnar igen den 3 juni med utställningen Östgöta konstförening 100 år.

Fri entré!


Aktuella utställningar

3 juni - 26 augusti. Östgöta konstförening 100 år .

10 juni - 19 augusti. Bertil Almlöf, grafik

 

 

 

För närvarande genomförs inga fysiska evenemang, men vi hoppas kunna återkomma med programpunkter under 2021, när aktuell coronasituation tillåter det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passagen Linköpings Konsthall planerar självständigt sitt programinnehåll och bjuder in sina utställande konstnärer. Utställningsprogrammet planeras för cirka två år i förväg.

Vi följer aktivt vad som händer på bildkonstområdet och tar också emot utställningsförslag på adressen passagen@linkoping.se (endast per e-post). Förslaget ska innehålla en skriftlig beskrivning av projektet (cirka 1 sida) och högst 6 bifogade bilder (.jpeg, 300 dpi, max 1 MB). I fråga om videoverk bör en länk till videofilen bifogas till projektbeskrivningen.

Eftersom vårt utställningsprogram inte grundar sig på ansökningsförfarande ger vi ingen respons om de förslag vi får tillhanda, utan vi kontaktar avsändaren om vi vill ha mer information om projektet.

Passagen Linköpings konsthall

Till e-postformulär för Passagen Linköpings konsthall

E-post: zzzpassagen@linkoping.se

Telefon: 013-20 57 32

Besöksadress: Stora Torget 2 (se karta) Öppettider: tisdag - lördag 12 - 16

 

 

Senast uppdaterad den 17 maj 2021