Inbjudan till att lämna anbud på; Drift avseende Linköping Arena

Linköping Arena är Linköpings huvudarena för elitfotboll och byggdes som matcharena inför UEFA Women´s Euro 2013.

Den upphandling som nu sker omfattar drift och skötsel av Linköping Arena samt den Fotbollsplan (konstgräs) som ligger på andra sidan Norrköpingsvägen och i handlingen kallas ”Fotbollsplan, ALG”.

Sedvanligt fastighetsunderhåll som åvilar hyresvärden ingår ej i uppdraget. Runt själva arenan, sammanbyggt med arenan finns även skola och kommersiella lokaler. Dessa ingår ej i uppdraget att hantera.

Upphandlingen avser en kontraktstid på 3 år med start 1 juli 2019, och med möjlig option för kommunen att förlänga kontraktet ytterligare 1 – 3 år, d v s som längst t o m 30 juni 2025.

Läs hela förfrågningunderlaget via länken nedan:

Informationsträff

Kultur- och fritidsförvaltningen bjuder in till allmän information kring hur det är att lämna anbud på drift av
kommunens idrottsanläggningar.

Datum/tid: 2018-11-19, klockan 17:30 – 19:00
Plats: Kultur- och fritidskontoret, Apotekaregatan 13 c

Syftet med informationen, är att ge föreningar men även företag en allmän information hur man ska gå till väga då man vill lägga anbud på drift av idrottsanläggningar då kommunen genomför upphandlingar.

För frågor om informationen går det bra att kontakta:
Hans Mayer, telefon 070-673 60 32

Senast uppdaterad den 9 november 2018