Utbildningar och teman

NTA temautbildningar

För att få använda ett NTA-tema på förskolan behöver pedagogen ha genomgått en utbildningsserie på 3 tillfällen (utbildningarna går på hösten) i temat hen ska arbeta med. Vid varje utbildningstillfälle blandas teori, praktik och kollegiala diskussioner om lärande i naturvetenskap i förskolan. Mellan tillfällena arbetar deltagande pedagog med barnen. Intyg delas ut efter avslutad utbildning. De pedagoger som genomgått temautbildning i avsett tema får från och med året de gått utbildningen disponera en temalåda, med material som räcker till cirka 20 barn.

Om du är intresserad av att använda NTA i förskolan eller om du har frågor, ta då kontakt med Sofie Eldh, sofie.eldh[at]linkoping.se, NTA-samordnare med ansvar för förskolan.

Teknik i förskolan - utbildningar

Utöver temautbildningar erbjuds varje termin utbildning i Linköpings egna framtagna lärarhandledning "Teknik i förskolan - Vi upptäcker, utforskar, konstruerar och uppfinner tillsammans". Läs mer om detta i inbjudan överst på sidan.

På riktigt viktigt - lärande för hållbar utveckling i förskolan - utbildningar

Utöver utbildningar i NTA-teman och teknik i förskolan erbjuds utbildning i Linköpings egna framtagna lärarhandledning "På riktigt viktigt - lärande för hållbar utveckling i förskolan". Läs mer om detta i inbjudan överst på sidan.

Utbildningar för hela personalgrupper

Om ni är intresserade av att boka utbildning för hela personalgrupper, ta kontakt med Sofie Eldh, sofie.eldh[at]linkoping.se.

NTA i Linköping (förskola)

Skicka e-post till NTA i Linköping (förskola)

E-post: Sofie.Eldh@linkoping.se

Telefon: 013-29 46 31

Besöksadress: Lärdomsgatan 32 (se karta)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 3 april 2019