Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Profilprodukter

Profilprodukter använder vi i många sammanhang. Exempel på profilprodukter kan vara tröjor, påsar, pennor och muggar. För att skapa ett starkt och gemensamt uttryck är det viktigt att vi följer den grafiska profilen även på profilprodukter. Vår logotyp ”Linköping – där idéer blir verklighet” ska alltid finnas med som tydlig avsändare.

Färger

När du ska beställa en profilprodukt ska du använda någon av profilfärgerna nedan. Genom att använda rätt färger säkerställs tydlig kontrast gentemot logotyp och text.

Tröjor

Det som är viktigt att tänka på vid tröjtryck är placeringen av logotyper och verksamhetsnamn. Placeringen hänger ihop med den namnhierarki vi har i varumärkesmanualen.

1. ”Linköping – där idéer blir verklighet” är ensam avsändare

Här kan logotypen placeras på vänster bröst eller på ryggen. I de fall man även representerar kommunen i egenskap av arbetsgivare kan löftet ”Vårt engagemang gör idéer till verklighet” placeras till exempel på ärmen.

2. Verksamhet med egen symbol är avsändare

Här finns några olika placeringslösningar att välja bland. Man kan placera den egna symbolen på bröstet eller på ryggen och samtidigt placera logotypen ”Linköping – där idéer blir verklighet” på motsatt sida. Man kan också placera den egna symbolen och logotypen ”Linköping – där idéer blir verklighet” på varsin sida på bröstet, i samma storlek. Det går också bra att ha den egna symbolen på ryggen eller bröstet och logotypen ”Linköping – där idéer blir verklighet” på ena ärmen. Man får inte trycka kläder med egen symbol utan logotypen ”Linköping – där idéer blir verklighet”.

3. Verksamhet utan egen symbol är avsändare

Representerar man en verksamhet inom Linköpings kommun som inte har någon egen symbol kan man placera verksamhetsnamnet på något av följande sätt:

Övriga profilprodukter

Här nedan följer inspiration och exempel på hur man kan formge olika profilprodukter enligt den grafiska profilen.

Nyckelband

Påse

Pennor

Muggar

Vattenflaska

Ryggsäck

Mappar

Choklad-giveaways

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 augusti 2019