Om Agora

Agora är ett kulturhus för alla, beläget i hjärtat av stadsdelen Skäggetorp. Här står möten mellan människor i fokus. Huset rymmer ett modernt bibliotek, flera scener, ett café, en digital studio, en musikstudio, bokningsbara mötesrum, medieverkstad ateljé och mycket mer.

På Agora kan du göra stort och smått - läsa dagens tidning med en kopp kaffe eller exempelvis gå på föreläsningar och kulturevenemang. Kanske har du lust att arrangera något i Agoras lokaler eller dela med dig av din kunskap och talang till andra? Här kan du arrangera många olika typer av aktiviteter – allt från seminarier till föreställningar, konserter, konferenser och möten. Möjligheterna är stora och många.

Syftet med huset är att skapa möjligheter för en meningsfull fritid och erbjuda en mötesplats för Linköpingsborna. Huset ska även fungera som ett nav för initiativ från föreningslivet i stadsdelen, samt att bygga broar mellan Skäggetorp och andra delar av Linköping. 

I huset finns café, scener, ateljé, digital studio, musikstudio och mycket mer. Biblioteket, som är husets hjärta, ger oändliga möjligheter att upptäcka, utforska, lära och inte minst att mötas.

Här är du välkommen precis som du är! Vi arbetar självklart utifrån de sju diskrimineringsgrunderna.

Agora är till för dig. Välkommen!