Hoppa till huvudinnehåll

Amerikansk världsstjärna till Bonfire Festival

7 mars 2024 | Uppleva & göra
OBS! Detta är en arkiverad nyhet vilket kan innebära att informationen är inaktuell.
Nu står det klart att världsstjärnan Ben "Macklemore" Haggerty från Seattle blir headline på årets Bonfire Festival i Linköping. Det är festivalens största bokning någonsin. Macklemore avslutar hela festivalen på Stångebrofältet på lördag 7 september.

Foto: Homerun festivals

Macklemore är en av världens mest populära och streamade hiphop-akter. Efter genombrottet och framgångarna med kollegan Ryan Lewis, valde Ben “Macklemore” Haggerty att fokusera på sin solokarriär. Hit-singlarna från solo-karriären inkluderar låtar som “Glorius”, "These Days", “Good Old Days” och ”Summer Days”. Dessa låtar som har streamats över tre miljarder gånger. Lägg där till singlarna "Can't Hold Us Down" och "Thrift Shop" tillsammans med Ryan Lewis som har också streamats flera miljarder gånger. Macklemore har under senaste året varit ute på en utsåld världsturné med nya albumet "Ben".

Artister i världsklass 

Bonfire festival, som arrangeras för tredje året i rad, fortsätter att presentera artister i världsklass och Macklemore kommer att dra en storpublik till Linköping. Förra året var stämningen på Stångebrofältet magisk och jag är övertygad om att den blir minst lika bra i år, säger Anders Thorén, evenemangschef på Visit Linköping & Co.

Inom kort släpps fler artister till festivalen som dragit storpublik till Stångebrofältet under de senaste två åren. Ifjol uppträdde artister som Zara Larsson och Tiësto på festivalen. Bonfire Festival äger rum i Linköping 6-7 september på Stångebrofältet.

Senast ändrad den 7 mars 2024

Senaste nytt

Amerikansk konstnär målar om i Linköping
Linköping finalister med Framtidens stadskärna
Ansökan om skolskjuts öppnar 13 maj
Låna böcker och handla mat samtidigt
Allt du behöver veta om valborgsfirandet
Krafttag mot fusk med bidrag
RIX FM Festival inleder Linköpings stadsfest
Det hände på fullmäktige i april
Detta gäller vid eldning av trädgårdsavfall