Press

Presstjänsten arbetar för att massmedia ska få snabb, korrekt och lättillgänglig information om kommunens verksamhet. Om du som journalist inte hittar den eller det du söker kan du kontakta presstjänstens presschef eller pressekreterare.

Vid allvarliga samhällshändelser och kriser samarbetar presstjänsten med kommunens säkerhetsfunktion för att massmedia ska få korrekt information.

Claes Lundkvist

Presschef

013-20 64 77, 072-733 64 77

E-post: Claes.Lundkvist@linkoping.se

Sonja Sandbacka

Press- och mediekommunikatör

013-26 27 63, 072-596 78 63

E-post: sonja.sandbacka@linkoping.se

Fredrik Kliman

Presskommunikatör

013-26 39 09, 072-593 87 55

E-post: fredrik.kliman@linkoping.se

Pressmeddelanden

Presstjänsten publicerar kontinuerligt pressmeddelanden och pressinbjudningar i kommunens nyhetsrum på MyNewsDesk. Besök sidan för att läsa och prenumerera på kommunens pressutskick.

Pressbilder

I kommunens nyhetsrum på MyNewsDesk finns högupplösta pressbilder på bland annat politiker och chefer. Besök sidan för att söka och ladda ner pressbilder.

Senast uppdaterad den 5 september 2017