Bild Linköping

Bild Linköping -Bilddatabasen med Linköpingsmotiv.

Fotografier från slutet av 1800-talet fram till idag. I bilddatabasen finns bilder från både professionella fotografer och privatpersoner. Motiven är varierande och visar Linköpings stads fantastiska utveckling. Vi fokuserar på samhällsmiljöer och människor i Linköpings vardag. Motiv av bebyggelse och dokumentärfotografi prioriteras före rena landskaps- och porträttbilder.

Foto: Bild Linköping

Vi behöver din hjälp!

Har du Linköpingsbilder som kan berika vår bilddatabas? Kontakta Bild Linköping, vi lånar gärna dina bilder och digitaliserar! Bild Linköping jobbar med digitalisering av äldre bilder genom scanning och reprofotografering. Efter att bilden digitaliserats lämnas originalfotografiet tillbaka. Vi tar även gärna emot information om befintliga bilder i bilddatabasen. Fakta är viktigt för oss! Glöm inte att ange bildnumret om du har information att lämna om någon bild.

Att beställa bilder från Bild Linköping

Vill du beställa bilder för privat bruk eller använda bilder kommersiellt, kontakta Bild Linköping. Vi följer de upphovsrättsliga lagar och regler som gäller. Vid publicering av bilder från bilddatabasen måste alltid fotografens namn och Bild Linköping anges. När du beställer en bild köper du bara rätten att använda den i ett bestämt sammanhang, i grunden äger alltid fotografen rätt till bilden.

Copyright

Alla bilder hos Bild Linköping skyddas av upphovsrättslagen. Linköpings kommun äger rätten till bilderna. All användning eller publicering av bilder utan tillstånd är olaglig. Den som levererar bilder till Bild Linköping är skyldig att förvissa sig om att inget brott mot upphovsrättslagen föreligger.

Även personuppgifter omfattas av lagstiftning. Det kan finnas personuppgifter som publicerats genom Bild Linköping och som saknar godkännande av den registrerade. Vi följer personuppgiftslagen genom att inte använda personuppgifterna i kränkande syfte. Den som mot sin önskan finns avbildad eller beskriven får bilden borttagen ur databasen efter kontakt med Bild Linköping.

Välkommen att kontakta Bild Linköping!

Tel: 013- 263205

Epost: Bild.Linkoping@linkoping.se

Bild Linköping

Bild Linköping finns på Linköpings Stadsbibliotek. Du är välkommen att kontakta oss vardagar mellan 8-16.

Öppettider:
Måndag-Fredag 8-16

Telefon: 013-263205
Telefontid: Måndag-Fredag 8-16

E-post: Skicka e-post till Bild Linköping

Postadress: Östgötagatan 5

Besöksadress: Östgötagatan 5, 582 32 Linköping
Östgötagatan 5, 582 32 Linköping på karta

Kort webbadress:
http://www.linkoping.se/bild-linkoping

Just nu har vi problem med Bild Linköpings söksida. Om du har svårt att hitta den bild du söker, kontakta oss gärna, så hjälper vi dig!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 22 juni 2016