Skylten Coworking Space

Skylten Coworking space vänder sig till företagare och föreningar inom de kulturella och kreativa näringarna och erbjuder informella arbetsplatser på Skylten. 

Som kulturaktör har du möjligheten att träffa andra aktörer, hitta ett socialt såväl som professionellt sammanhang där du kan utveckla din verksamhet. Att arbeta på Skylten kostar inget och du behöver inte heller binda upp dig, du kommer när du känner för det. Vi tror på att samarbeten och nätverkande kan utveckla Linköpings kulturliv och att Skylten kan verka som en nod för just detta.

Arbetsplatser finns tillgängliga i Skyltens café och bibliotek, där finns också tillgång till gratis wifi och eluttag. Det finns möjlighet att hyra mötesrum för mer avskilda möten. I Skyltens café finns fika och lättare lunch, det går också bra att ta med egen lunch och värma i mikrovågsugn.

En gång per månad har vi fredagsträff där vi bjuder in intressanta aktörer som kan dela med sig av kunskap och erfarenheter som är aktuella för dig som är företagare, eller nyfiken på att bli, inom de kulturella och kreativa näringarna. Dessa är gratis att komma på.

Skylten Coworking Space är för närvarande stängt pga pandemin.

Gå gärna med i gruppen Skylten Coworking Space på Facebook för att få reda på vad som är aktuellt!