Kommunens behandling av personuppgifter

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

Personuppgiftslagen (1998:204) syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. I lagen anges när och hur personuppgifter får behandlas.

Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde. Personuppgiftsansvariga svarar för att behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen och annan lagstiftning.

Det innebär bland annat att svara för att personuppgifter bara används för de ändamål som de lämnats för, att felaktiga och missvisande uppgifter rättas samt att information  om behandlingen lämnas.

Du har rätt att en gång per kalenderår få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av kommunens nämnder. Ansökan om att få sådan information ska vara skriftlig och undertecknad av den sökande. 
Ansökan skickas till Linköpings kommun, 581 81 Linköping.

Har du frågor?

Har du frågor kring kommunens hantering av personuppgifter ska du kontakta personuppgiftsansvarig. För kontaktinformation, se Kontakta oss. 

 

Offentlighetsprincipen

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Vad är delningslänkar?

Med hjälp av delningslänkarna som finns längst ned i mittspalten på alla sidor, kan du enkelt och lätt tipsa din vänner om information och material på linkoping.se.

De webbplatser du kan skicka till är Facebook, Twitter och Google m.fl.
Saknar du en webbplats kan du titta under plusset, där finns fler delningsmöjligheter.

För att dela med dig krävs det att du har ett konto hos dessa webbplatser.

Passagen Linköpings konsthall

Kultur- och fritidskontoret
Besöksadress: Apotekaregatan 13 C
Postadress: Linköpings kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, Apotekaregatan 13 C, 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-20 60 00
Telefontid:
Fax:
Öppettider: Vardagar kl 7.45-17.00 september-maj, Vardagar kl 7.45-16.00 juni-augusti, Dag före helgdag kl 7.45-16.00, Klämdagar stängt
Kontakt:

Jag har en fråga och vill bli kontaktad:
* Obligatorisk uppgift
Välj en fil att bifoga i mailet: Ange en kontaktväg nedan * För- och efternamn *: Gatuadress: Postnummer: Postort: Telefonnummer inkl. riktnummer: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*

Jag har hittat fel på webbsidan:
* Obligatorisk uppgift
    Välj en fil att bifoga i mailet: Du kan välja att vara anonym, men om du vill att vi kontaktar dig angående felet ange kontaktinformation nedan. Namn: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*
E-post
Linköpings konsthall Passagen visar ett brett och starkt utbud av samtidskonst. I stora ljusa lokaler på Stora torget 2 i centrala Linköping kan du som besökare hitta såväl regionala som nationella och internationella utställningar.

I konsthallen Passagen, med adress Stora torget 2, arrangeras det varje år sex utställningar med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Kvalitativ, angelägen och aktuell konst. Seminarier, offentliga samtal och gruppvisningar ingår i som en naturlig del i vår verksamhet. För den lite yngre publiken har vi också olika typer av konstnärlig verksamhet och ibland bjuds det ung live-musik.

Kultur- och fritidsnämnden är huvudman för verksamheten. Därför är det naturligt att det är på Passagen som det i slutet av varje år finns en utställning som visar den konst som kommunen köpt in och som sedan placeras ut i skolor och på olika kommunala kontor. Denna utställning är naturligtvis även öppen för allmänheten.

Passagens öppettider är tisdag 11-16 onsdag - torsdag 11-18
fredag -söndag 11-16Fri entré

Pågående utställning 

21 januari  - 8 mars SOLK (Söder Om Linköping Konstnärer )
Hans Åsberg, Lars Thostrup, Christer von Rosen; Inger Södergren,Christina Wassberg, Kaj Johansson.
på Vernissagedagen har konsthallen öppet mellan 17-20. Utställningen invigs klockan 18.00 av författaren och skribenten Sivert Sjöberg.

OBS ! fredag den 30 januari är konsthallen stängd hela dagen

Kommande utställningar i Konsthallen

14 mars Kulturfabriken

21 mars - 10 maj Ann Eringstam

23 maj - 9 augusti Info kommer inom kort

15 augusti - 27 september In Between
Tilda Lovell, Yngve Rådberg, Marcus Mårtensson,Tova Mozard,Ylva Ogland och Roland Persson 

10 oktober - 22 november Leonard Rickard och Marie Slaattelid

28 november - 10 januari Konsten att välja
Utställning av kommunens konstinköp 2015

Passagen Lab

Den 9 mars 2012 öppnade Passagen Linköpings konsthall ett nytt utställningsrum där vi visar utställningar i det mindre formatet, projektarbeten, film med mera.

Pågående utställning

 31.1 - 19.2 Barnteckningar från Terezin, 1942 - 1944
Terezin som ligger i nordvästra Tjeckien fungerade under andra världskriget som koncentrationsläger.
Tjeckiens ambassadör, Jana Hynková och Tjeckiska centret
i Stockholms direktör, Alena Schagen samt Linköpings borgmästare
Helena Balthammar är närvarande vid vernissagen klockan 13.00

Kommande utställningar i Passagen Lab

25.2 - 12.4 Teckningar. Morgan Johansson Hasti Radpour och Elin Redin.
22.4 - 24.5 Info kommer inom kort
27.5 - 7.6 Liljeholmens folkhögskola
10.6 - 16.8 Martin Wilson. "Gaphals 5 år" Fotografier

Program

Torsdagar klockan 17.00 och lördagar klockan 13.00 har konsthallen en kortare visning som introduktion till pågående utställning.

29 januari klockan 17.30 inbjuder Sveriges Arkitekter i Östergötland till en kväll där de Nominerade till arkitekturpriset i Östergötland 2014 berättar om sina projekt.

Passagen Tal. 4 mars klockan 18.00 Samtal mellan Stina Oscarson och Mats  Söderlund om deras bok Handbok för en ny kulturminister

"Handbok för en ny kulturminister" är skriven av Stina Oscarson och Mats Söderlund och togs fram av tankesmedjan Katalys inför valet i höstas.
Men vad hände sedan? Vart tog kulturpolitiken vägen i regeringskrisen …vad händer vid eventuellt nyval innan 2018 ? Får vi ännu en ny kulturminister och vems budget är det egentligen som gäller? Och framförallt - spelar det någon roll för konsten?
Arrangör Galleri Skådebanan 

 

Folkuniversitetet och Cinemax på Passagen
I samarbete med Folkuniversitet startar till våren Cinemax Filmakademi med populärvetenskapliga filmvetenskapliga föredrag, där forskare kommer att berätta om sin forskning. Vårens tre föredrag kommer att ha filmhistorisk inriktning.

Tid:        Måndagar kl 18.30
Entré:    50 kr per varje föredrag. Endast enstaka biljetter kan lösas.

Måndag 2/3 Docent Mats Jönsson – Den västerländska filmen 1935-65

Måndag 23/3 Universitetslektor Åsa Jernudd – New Hollywood Cinema 1965-1980

Måndag 27/4 Universitetslektor Åsa Jernudd – Villkoren för samtidens storsäljare på biograf 

Mats Jönsson arbetar vid Filmvetenskap, Lunds universitet. Hans doktorsavhandling heter Film och historia. Historisk Hollywoodfilm 1960-2000. Lund 2004. Han har också skrivit flera verk om amatör- och dokumentärfilm. Bland annat Visuell fostran. Film- och bildverksamheten i Sverige under andra världskriget. Lund 2011.

Åsa Jernudd arbetar som filmvetare vid Örebro universitet. Hennes doktorsavhandling behandlar filmens pionjärår och heter Filmkultur och nöjesliv i Örebro 1897-1908. Stockholm 2007. Förutom undervisning i filmvetenskap arbetar hon med ett stort historiskt forskningsprojekt om svenska biografer.


Ditt namn:

 

Mottagarens e-postadress:

 
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.

Ange koden som visas på bilden ovan:*


Tips för bästa utskrift

Använd "Spara och skriv ut lista" om du vill ha en enkel lista med kontaktuppgifter och grundfakta om de verksamheter som du valt att jämföra.

Linköpings kommun
Stadshuset, 581 81 Linköping
Telefon: 013-20 60 00
E-post: Kommunen
Innehållsfrågor: Infomaster
Tekniska frågor: Webmaster
Plusgiro: 9965-5
Bankgiro: 373-3946
Org.nr: 212000-0449