Kommunens behandling av personuppgifter

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

Personuppgiftslagen (1998:204) syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. I lagen anges när och hur personuppgifter får behandlas.

Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde. Personuppgiftsansvariga svarar för att behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen och annan lagstiftning.

Det innebär bland annat att svara för att personuppgifter bara används för de ändamål som de lämnats för, att felaktiga och missvisande uppgifter rättas samt att information  om behandlingen lämnas.

Du har rätt att en gång per kalenderår få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av kommunens nämnder. Ansökan om att få sådan information ska vara skriftlig och undertecknad av den sökande. 
Ansökan skickas till Linköpings kommun, 581 81 Linköping.

Har du frågor?

Har du frågor kring kommunens hantering av personuppgifter ska du kontakta personuppgiftsansvarig. För kontaktinformation, se Kontakta oss. 

 

Offentlighetsprincipen

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Vad är delningslänkar?

Med hjälp av delningslänkarna som finns längst ned i mittspalten på alla sidor, kan du enkelt och lätt tipsa din vänner om information och material på linkoping.se.

De webbplatser du kan skicka till är Facebook, Twitter och Google m.fl.
Saknar du en webbplats kan du titta under plusset, där finns fler delningsmöjligheter.

För att dela med dig krävs det att du har ett konto hos dessa webbplatser.

Passagen Linköpings konsthall
Kultur- och fritidskontoret
Besöksadress: Apotekaregatan 13 C
Postadress: Linköpings kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen, Apotekaregatan 13 C, 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-26 38 00
Telefontid:
Fax:
Öppettider: Vardagar kl 7.45-17.00 september-maj, Vardagar kl 7.45-16.00 juni-augusti, Dag före helgdag kl 7.45-16.00, Klämdagar stängt
Kontakt:

Jag har en fråga och vill bli kontaktad:
* Obligatorisk uppgift
Välj en fil att bifoga i mailet: Ange en kontaktväg nedan * För- och efternamn *: Gatuadress: Postnummer: Postort: Telefonnummer inkl. riktnummer: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*

Jag har hittat fel på webbsidan:
* Obligatorisk uppgift
    Välj en fil att bifoga i mailet: Du kan välja att vara anonym, men om du vill att vi kontaktar dig angående felet ange kontaktinformation nedan. Namn: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*
E-post
Passagen

Linköpings konsthall Passagen visar ett brett och starkt utbud av samtidskonst. I stora ljusa lokaler på Stora torget 2 i centrala Linköping kan du som besökare hitta såväl regionala som nationella och internationella utställningar.

I konsthallen Passagen, med adress Stora torget 2, arrangeras det varje år sex utställningar med inriktning på samtidskonstens alla olika uttrycksformer. Kvalitativ, angelägen och aktuell konst. Seminarier, offentliga samtal och gruppvisningar ingår i som en naturlig del i vår verksamhet. För den lite yngre publiken har vi också olika typer av konstnärlig verksamhet och ibland bjuds det ung live-musik.

Kultur- och fritidsnämnden är huvudman för verksamheten. Därför är det naturligt att det är på Passagen som det i slutet av varje år finns en utställning som visar den konst som kommunen köpt in och som sedan placeras ut i skolor och på olika kommunala kontor. Denna utställning är naturligtvis även öppen för allmänheten.

Passagens öppettider är tisdag 11-16 onsdag - torsdag 11-18
fredag -söndag 11-16

Fri entré

 

Pågående utställning

29.3-24.5 HuskMitNavn Please Come Back
Den första svenska separatutställningen med den anonyme danske konstnären som kallar sig Hust Mit Navn.
Måleri grafik och tryck
Husk mit navn

 

Kommande utställningar i Konsthallen


5.6 - 17.8 Double view
Grupputställning med samtida landskapsmåleri av Michaela Dahlberg, Maria Hall, Thomas Edetun,Helmtrud Nyström, Roger Metto, Lucas Rahn och Victor Rosdahl.

23.8 - 5.10 Camilla Akraka
Måleri, skulptur och textil av Camilla Akraka.
Camilla Akraka

11.10 - 23.11 Peter Kruse
utställning med rörliga skulpturer av Göteborgskonstnären Peter Kruse.
Peter Kruse

29.11 - 12.1 Konsten att välja
Utställning av kommunens konstinköp 2014

Passagen Lab

Den 9 mars 2012 öppnade Passagen Linköpings konsthall ett nytt utställningsrum där vi visar utställningar i det mindre formatet, projektarbeten, film med mera.

9.4 - 11.5 Liljeholmens folkhögskola

 
Kommande utställningar i Passagen Lab

21.5 - 24.8 Christofer Dahlby Hermetic still Life
målningar
Christofer Dahlby

27.8 - 28.9 Anna Lena Rydberg
Teckning, broderi och skulptur

1.10 - 2.11 Johan Sunesson

5.11 - 7.12 Ulf Lundqvist

10.12 - 25.1 Ulf Karlsson


Program

22 april kl 18.00 Galleri SKÅDEBANAN bjuder in till Offentligt samtal om "Samtidskonsten-tre vise män på spaning". Lars-Ove Östensson, Passagen, Olof Hermelin, Östergötlands museum och Bo Olls, Östsam deltar.Samtalsledare: Nils-Rune Holmberg och Joanne Hoffsten Konstgruppen GalleriSkådebanan.

 23 april kl 19.00 PASSAGEN TON
Musik på Passagen Linköpings konsthall med banden Och, Skeppet och Urodi Pod Vodoi                        

Tisdag 29 april kl 17.30 Linköpings nya stadsarkitekt Johanna Wiklander

Arr: Sveriges arkitekter Östergötland

1 september Invigning av Linköpings Regnbågsvecka
I samarbete med RFSL Linköping, RFSU Linköping och RFSL Ungdom Sydost.

Ditt namn:

 

Mottagarens e-postadress:

 
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.

Ange koden som visas på bilden ovan:*


Tips för bästa utskrift

Använd "Spara och skriv ut lista" om du vill ha en enkel lista med kontaktuppgifter och grundfakta om de verksamheter som du valt att jämföra.

Linköpings kommun
Stadshuset, 581 81 Linköping
Telefon: 013-20 60 00
E-post: Kommunen
Innehållsfrågor: Infomaster
Tekniska frågor: Webmaster
Webb: Om webbplatsen/cookies
Org.nr: 212000-0449
Plusgiro: 9965-5
Bankgiro: 373-3946