Tillstånd, offentliga ytor och arrangemang

I Linköping tycker vi att det är positivt med liv, rörelse, arrangemang och engagemang! Torgförsäljning, gatumusikanter och manifestationer visar på ett levande samhälle samt ger möjlighet till möten människor emellan. På dessa sidor hittar du information om hur du går till väga för att planera olika arrangemang samt vilka eventuella tillstånd som kan krävas.

För att uppmuntra och underlätta för föreningslivet att kunna sprida kunskap och engagemang så har kommunen en lägre taxa för föreningslivet än för företag.

Du är även alltid välkommen att höra av dig till kundtjänst på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen för vägledning!

Kontakta vår kundtjänst om du har frågor till något av förvaltningens kontor:

• Bygglovskontor
  • Kommunlantmäteri
  • Miljökontor
  • Plankontor
  • Stadsmiljökontor
Felanmälan? Använd gärna formuläret som du kommer till när du klickar på texten under rubriken Kontakt.

Öppettider:
Måndag-fredag kl 8.00-17.00 (16.00 juni-aug)

Telefontid: Måndag-fredag kl 8.00-17.00 (16.00 juni-aug)

Postadress: Drottninggatan 45, 58181 Linköping

Besöksadress: Drottninggatan 45
Drottninggatan 45 på karta

Tillgänglighetsinformation Drottninggatan 45

Kontakt:
Kontakta Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens kundtjänst

Klicka på texten ovan för att öppna e-postformulär och registrera ärende/felanmälan.

Vill din förening anordna...

Senast uppdaterad den 15 mars 2017