Tillstånd, offentliga ytor och arrangemang

I Linköping tycker vi att det är positivt med liv, rörelse, arrangemang och engagemang! Torgförsäljning, gatumusikanter och manifestationer visar på ett levande samhälle samt ger möjlighet till möten människor emellan. På dessa sidor hittar du information om hur du går till väga för att planera olika arrangemang samt vilka eventuella tillstånd som kan krävas.

För att uppmuntra och underlätta för föreningslivet att kunna sprida kunskap och engagemang så har kommunen en lägre taxa för föreningslivet än för företag.

Du är även alltid välkommen att höra av dig till kundtjänst på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen för vägledning!

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst om du har frågor till något av förvaltningens kontor:

• Bygglovskontor
  • Kommunlantmäteri
  • Miljökontor
  • Plankontor
  • Stadsmiljökontor

Skicka e-post till kundtjänst

Telefontid: Måndag-fredag kl 8.00-12.00 och 13.00-16.00

Besöksadress: Drottninggatan 45 (se karta) Öppettider: Måndag-fredag kl 8.00-12.00 och 13.00-16.00

Tillgänglighetsinformation Drottninggatan 45

Postadress: Drottninggatan 45, 581 81 Linköping