Tillstånd, offentliga ytor och arrangemang

I Linköping tycker vi att det är positivt med liv, rörelse, arrangemang och engagemang! Torgförsäljning, gatumusikanter och manifestationer visar på ett levande samhälle samt ger möjlighet till möten människor emellan. På dessa sidor hittar du information om hur du går till väga för att planera olika arrangemang samt vilka eventuella tillstånd som kan krävas.

För att uppmuntra och underlätta för föreningslivet att kunna sprida kunskap och engagemang så har kommunen en lägre taxa för föreningslivet än för företag.

Du är även alltid välkommen att höra av dig till kundtjänst på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen för vägledning!

Välkommen att kontakta vår kundtjänst för frågor till något av förvaltningens kontor:

• Bygglovskontor
  • Kommunlantmäteri
  • Miljökontor
  • Teknik- och samhällsbyggnadskontor

Öppettider:
Måndag-fredag kl 8.00-17.00 (16.00 juni-aug)

Telefontid: Måndag-fredag kl 8.00-17.00 (16.00 juni-aug)

Postadress: Drottninggatan 45
58181 Linköping

Besöksadress: Drottninggatan 45
Drottninggatan 45 på karta