Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Om Berzeliusskolan

Berzeliusskolan ligger centralt i Linköping, i stadsdelen Vasastaden, på bekvämt gångavstånd från tåg och bussar vid Resecentrum. Skolan är precis nyrenoverad och här finns flera olika skolformer och inriktningar som bidrar till en avspänd atmosfär som välkomnar alla.

Berzeliusskolans huvudentré

Berzeliusskolan är en gymnasieskola med hög undervisningskvalité på naturvetenskaps- och teknikprogrammen. Berzeliusskolan erbjuder även ett fjärde år på teknikprogrammet som leder fram till gymnasieingenjörsexamen. Sedan 2016 erbjuder vi också Språkintroduktion.

Berzeliusskolan är också en grundskola år 7-9 med sina årskursindelade arbetslag och populära profilklasser med inriktningar i idrott och NO. Hösten 2012 startade även en spetsutbildning i matematik, biologi, fysik och kemi. Här finns också IVAS med möjlighet till individuellt anpassade studier för elever med autismspektrumdiagnos.

Berzaliusskolan är dessutom en gymnasiesärskola som erbjuder individuellt och nationella program.

Vi har tydliga regler, handlingsplaner och en väl utbyggd elevvård vars syfte är att skapa en trygg miljö för elever och vuxna. Självklart finns ett välutrustat och nyrenoverat skolbibliotek. Sist men inte minst finns en välutbildad, engagerad och erfaren personal som ser till att du kommer att trivas och att dina år på Berzeliusskolan blir så meningsfulla som möjligt.

Berzeliusskolan

Till e-postformulär för Berzeliusskolan

E-post: Berzelius@linkoping.se

Telefon: 013-20 74 00

Besöksadress: Gustav Adolfsgatan 25 (se karta)

Besöksadress : Gustav Adolfsgatan 25

Postadress: Berzeliusskolan
581 81 Linköping

Webbadress: https://www.linkoping.se/berzelius https://www.linkoping.se/berzelius

Senast uppdaterad den 27 augusti 2021