Snabbnavigation

Hoppa till huvudinnehåll

Omsorg kvällar, nätter och helger

Välkommen till Solhaga, Mårdtorpsgatan 63. Vi bedriver annan pedagogisk omsorg och tar emot barn som är i behov av tillsyn på kvällar, nätter och helger.
Vår verksamhet vänder sig till dig som arbetar på tider när andra förskolor och fritidshem inte har öppet.

Så fungerar det

Vi tar emot barn mellan 1-13 år om man har behov av minst 20 timmar/ månad. Det gäller tider mellan 18:30-06:00, samt helger.

Omsorgen är öppen alla dagar, året runt. Vi tar emot barn från kl.17.30 på vardagar. Helgerna är utifrån behov.

När man har fått plats kontaktar förskolan eller rektor vårdnadshavare och ber om ett arbetsgivarintyg för att säkerställa att kravet på 20 tim/månad uppfylls.

Man kan läsa mer i dokumentet "Riktlinjer köregler och avgifter" som ligger på hemsidan. Barnet skrivs som vanligt in i kö på kommunens hemsida.

Vi finns i område Ryd och har en fantastisk närmiljö med grönområden och skog. Vi prioriterar att ge barnen trygg och rolig vistelse hos oss där vi gör utflykter både i närområdet men även lite längre bort med buss eller lådcykel. Vi läser böcker och berättar sagor, går till biblioteket eller på teater. Vi målar, pysslar och bakar. Spelar spel och leker tillsammans med kamrater i olika åldrar.

Behov av barnomsorg även dagtid?

Har du även behov av barnomsorg dagtid behöver du också ansöka om plats på den förskola du önskar till ditt barn. Har du inte möjlighet att själv ombesörja skjuts mellan dagförskolan och Omsorg kvällar, nätter och helger så måste ni ställa ert barn i kö till Mårdtorpsgatan 63, Kakburken, som har sina lokaler i samma hus som Omsorg kvällar, nätter och helger.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Carina Masterson, telefon 013- 20 57 15

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 maj 2020